Dropbox för Outlook

Uppdaterat Nov 23, 2023

Med Dropbox-integreringen för Microsoft Outlook kan du:

• ersätta e-postbilagor med en delad länk till valfri fil i ditt Dropbox-konto
  • spara e-postbilagor direkt i ditt Dropbox-konto.

Om du aktiverar integreringen läggs en Dropbox-ikon till i Outlook-fönstret Nytt meddelande. När du klickar på ikonen visas ett popup-fönster där du kan välja bland materialet på ditt Dropbox-konto. En delad länk till varje fil eller mapp som du väljer visas i meddelandetexten.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att skicka stora filer.

Systemkrav

Dropbox-integreringen för Outlook är tillgänglig för e-postkonton som värdhanteras på Microsoft Exchange 2013 eller senare. Den är tillgänglig på följande:

• Office 365 version 16.0.116291 eller senare
  • Exchange Online
  • Installationer på plats
highlight icon

Obs! POP-/IMAP-konton som Gmail stöds inte.

Dropbox-integreringen fungerar med följande:

• Outlook på webben
  • Outlook.com
  • I Windows 10 och senare är Dropbox för Outlook tillgängligt med version 2016 i Outlook-klienten
  • På Mac är Dropbox för Outlook tillgängligt med version 2016 av Outlook-klienten
highlight icon

Anmärkningar:

• Dropbox för Outlook-integreringen stöds inte i Outlooks mobilversion eller i äldre versioner av Outlook-klienten
  • Dropbox för Outlook-integreringen stöds inte på Windows 7.
  • Windows 10 måste uppdateras till version 1903 och senare om du vill använda Dropbox för Outlook-integreringen.

Installera Dropbox för Outlook-integreringen

Du kan installera Dropbox för Outlook-integreringen från Dropbox App Center eller direkt från Microsoft AppSource.

Läs om att installera appar och integreringar från Dropbox App Center.

Installera från Microsoft AppSource:

1. Gå till Dropbox för Outlook på webbplatsen Microsoft AppSource.
  2. Klicka på Skaffa nu.
  3. Ange dina Microsoft-kontouppgifter.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Klicka på Lägg till.
  6. Se till att du har valt rätt e-postkonto.Klicka sedan på Fortsätt.
  7. Du kommer till Outlook-kontot.Klicka på Installera.
  8. Klicka på OK.

Nu visas Dropbox i listan över tillägg i ditt Outlook-konto.

highlight icon

Obs! Om du är en Dropbox-teammedlem och inte kan installera Dropbox för Outlook kan din administratör ha begränsat integrationer från tredje part.Kontakta din administratör för att få hjälp.

Konfigurera och använda Dropbox för Outlook-integrationen

När du eller din administratör har installerat integrationen visas Dropbox för Outlook tillgängligt för användning med ditt e-postkonto på e-postklienter som stöds. Du kan komma igång genom att helt enkelt klicka på Dropbox-ikonen i menyfliksområdet i Outlook eller e-postrubriken för att öppna integrationen och sedan logga in på ditt Dropbox-konto.

Windows-användare

Första gången som du använder Dropbox för Outlook kan din webbläsare visa en säkerhetsvarning som uppmanar dig att tillåta att Internet Low-Mic Utility Tool öppnar innehåll. Klicka på Tillåt.

Bifoga en fil från ditt Dropbox-konto till ett e-postmeddelande

1. När du skriver ett e-postmeddelande i Outlook klickar du på Dropbox-ikonen för att komma till ditt Dropbox-konto.
  2. Markera filerna eller mapparna som du vill ha med i ditt e-postmeddelande.
  3. Klicka på Välj. En delad länk genereras för varje fil eller mapp som du väljer.

Spara en bilaga till ditt Dropbox-konto

1. När du får ett e-postmeddelande med bilagor eller Dropbox delade länkar ska du klicka på Dropbox-knappen i menyfliksområdet i Outlook eller i e-postrubriken.
  2. Välj bilagorna som du vill spara på ditt Dropbox-konto.
  3. Välj en plats i ditt Dropbox-konto där bilagorna ska sparas.

Kända begränsningar

Integrationen har några kända begränsningar.

Windows-användare: Första gången som du använder Dropbox för Outlook-integrationen kan din webbläsare visa en säkerhetsvarning som uppmanar dig att tillåta att Internet Low-Mic Utility Tool öppnar innehåll. Du måste klicka på Tillåt för att använda integrationen.