Spara DocSend-filer till ditt Dropbox-konto

Uppdaterat Jan 16, 2024
Om du har både ett DocSend- och ett Dropbox-konto kan du välja att automatiskt eller manuellt spara undertecknade DocSend-dokument i ditt Dropbox-konto.För att göra detta måste du vara dokumentets kopplade ägare i DocSend.När funktionen är aktiverad kommer en zip-fil av det undertecknade DocSend-dokumentet och dess medföljande signaturcertifikat automatiskt att sparas i DocSend-mappen i ditt Dropbox-konto.Dokumentets filnamn kommer att vara detsamma på dina DocSend- och Dropbox-konton.
highlighter icon

Obs: Den här funktionen har inte stöd för att spara sekretessavtal (kallas även NDA:er, non-disclosure agreements) i ditt Dropbox-konto. Läs mer om sekretessavtal i DocSend.

Aktivera/inaktivera automatiskt sparande

För att aktivera automatiskt sparande måste du ge Dropbox åtkomst till ditt DocSend-konto. Så här gör du:

1. Logga in på DocSend.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Klicka på Anslut Dropbox
  6. Klicka på det Dropbox-konto som du vill ansluta.
highlighter icon

Obs: Om du har ett Dropbox-konto men inte är inloggad på det måste du logga in först. Om du inte har ett Dropbox-konto blir du ombedd att skapa ett innan du kan ansluta. Läs om hur du skapar ett Dropbox-konto.

När du har gett Dropbox åtkomst till ditt DocSend-konto markerar eller avmarkerar du Spara undertecknade dokument i Dropbox och klickar på Spara ändringar.
highlighter icon

Obs: Om du aktiverar den här funktionen sparas inte tidigare DocSend-dokument i din DocSend-mapp

Spara DocSend-filer manuellt

Du kan spara enskilda DocSend-filer i Dropbox utan att aktivera automatiskt sparande.I DocSend klickar du på Dropbox-ikonen bredvid filen som du vill spara.Zip-filen sparas och öppnas sedan i DocSend-mappen på ditt Dropbox-konto.

highlighter icon

Obs: Om zip-filen inte automatiskt öppnas i ditt Dropbox-konto kan du ha ett problem som orsakas av ett webbläsartillägg från tredje part (t.ex. en popup- eller annonsblockerare).

För att åtgärda detta måste du tillfälligt inaktivera alla aktiva webbläsartillägg.När du inte längre behöver öppna Dropbox-fönstret från DocSend kan du återaktivera dessa webbläsartillägg.Om du vill fortsätta använda tillägget går det kanske att skapa ett undantag för DocSend eller att vitlista https://www.docsend.com.Alla tillägg stöder dock inte den här funktionen.