Varför visas de bilder jag laddar ner från Dropbox i Google Plus?

Hur kan jag förhindra att en delad mappkonflikt uppstår igen?

För att förhindra att en delad mappkonflikt händer igen, se till att endast en person i taget redigerar konfidentiella mappar och filer.

Det enklaste sättet att göra detta är att flytta din fil ur Dropbox-mappen medan du arbetar så att ingen annan kan komma åt den. När du är klar med redigeringen kan du flytta tillbaka filen till dess ursprungliga plats.

Om du har Google Plus installerat på din Android-telefon med Automatisk säkerhetskopiering aktiverad laddas alla nya bilder i din kamerarulle automatiskt upp till Google Plus. I det ingår även bilder som laddats ner från Dropbox.

Om du inte vill att bilderna i din kamerarulle automatiskt ska laddas upp till Google Plus måste du inaktivera Automatisk säkerhetskopiering i Google Plus mobilappinställningar. Vill du ändra dina inställningar följer du instruktionerna i Google mobilhjälpcenter.

Tråkigt att höra. Berätta hur vi kan bli bättre:

Tack för din feedback! Berätta för oss hur artikeln hjälpte dig:

Andra sätt att få hjälp

Community

Twitters support

Kontakta vår support