Dropbox-kampanjer för lagringsutrymme

Uppdaterat Nov 01, 2023

Du kan vara berättigad att lösa in kampanjlagringsutrymmet för ditt Dropbox-konto om du nyligen skaffat en ny enhet eller skapat ett konto med ett av följande företag:

Klicka på alternativen ovan för detaljerade steg om hur du löser in en kampanj eller läs om de specifika kampanjernas villkor.

Visa dina aktiva och utgångna kampanjer

Så här kontrollerar du om du har löst in en kampanj eller när en aktiv kampanj löper ut:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild (eller den grå cirkeln) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Värva en vän.
  5. Bläddra till avsnittet Andra sätt du har tjänat för att se en lista med alla inlösta kampanjer, mängden extra lagringsutrymme som tjänats in från varje och deras utgångsdatum.

När kampanjen går ut

När kampanjen går ut återgår gränsen för ditt Dropbox-lagringsutrymme automatiskt till den tidigare storleken utan kampanjlagringsutrymmet. Om du överskrider lagringsgränsen när kampanjen avslutas kan du fortfarande komma åt ditt material, men det går då inte att spara nya filer eller ändra befintliga filer i Dropbox.

Läs om hur du får med lagringsutrymme.