Så här raderar du Dropbox Backup

Uppdaterat Mar 06, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för kunder med alla Dropbox-planer.

Kontrollera följande innan du raderar en säkerhetskopia:

Radera din säkerhetskopiering av dator

Så här raderar du säkerhetskopieringen av din dator:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på fliken Synkning och säkerhetskopiering.
  3. Markera säkerhetskopian som du vill radera.
  4. Klicka på Radera under Justera inställningar.
  5. Klicka på Spara innehåll i mappar på denna PC/Mac eller Lämna innehåll i Dropbox.
    • Om du väljer Spara innehåll i mappar på denna PC/Mac återfinns de filer och mappar du slutat att säkerhetskopiera i de ursprungliga mapparna på din dator.
    • Om du väljer Lämna innehåll i Dropbox kommer nya filer du lägger till i dessa mappar att sparas i de ursprungliga mapparna på datorn, men filerna och mapparna du redan har säkerhetskopierat till Dropbox genom säkerhetskopiering av datorn kommer att finnas kvar i ditt Dropbox-konto. På din dator är de tillgängliga via kortkommandon, i de ursprungliga mapparna under namnet Mina filer i Dropbox
      • Obs! Om du ser Konfigurera istället betyder det att säkerhetskopiering av datorn redan är avstängd.
  6. Klicka på Radera.

Ta bort din datorsäkerhetskopia från uppdaterade Dropbox Backup

Så här tar du bort datorns säkerhetskopia från uppdaterade Dropbox Backup:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på fliken Synkning och säkerhetskopiering.
  3. Markera säkerhetskopian som du vill radera.
  4. Klicka på Radera säkerhetskopia.

Radera din säkerhetskopieringen av din externa enhet på den tidigare versionen av Backup

Så här raderar du säkerhetskopieringen av din externa enhet på den tidigare versionen av Backup:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på fliken Synkning och säkerhetskopiering.
  3. Markera den säkerhetskopia av din externa hårddisk som du vill radera.
  4. Klicka på Radera säkerhetskopia under Justera inställningar.
  5. Klicka på Radera för att bekräfta till beslut.

Ta bort säkerhetskopian av din externa hårddisk från uppdaterade Backup

Så här tar du bort säkerhetskopian av din externa hårddisk från uppdaterade Backup:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på fliken Synkning och säkerhetskopiering.
  3. Markera den säkerhetskopia av din externa hårddisk som du vill radera.
  4. Klicka på Radera säkerhetskopia.