Så här sorterar du Dropbox-filer och -mappar

person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig på dropbox.com.

Du kan sortera och filtrera filer och mappar på dropbox.com efter Namn, Ändrad, Vem har åtkomst, Typ, Tillägg, Storlek och Taggar. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Start i navigeringsfältet till vänster.
  3. Klicka på Alla filer i den vänstra sidomenyn. Alla dina filer och mappar visas på huvudsidan.
  4. Du kan sortera och filtrera dina filer med följande alternativ:
    • Klicka på Senaste på huvudsidan för att se filer du nyligen har öppnat.
    • För att se dina stjärnmärkta filer och mappar klickar du på Stjärnmärkt på huvudsidan.
    • Håll muspekaren över en kolumnrubrik och klicka på pilen för att sortera i stigande eller fallande ordning. Du kommer att se alternativ för att lägga till, ta bort eller ändra ordning på kolumner. Du kan också ordna om kolumner genom att klicka på och hålla nere kolumnrubrikens namn och sedan dra och släppa det till en ny plats.
    • För att ändra storlek på kolumner håller du muspekaren över kolumnrubriken och klickar på de vertikala linjerna som visas. Dra sedan och ändra storlek på kolumnerna horisontellt.
    • För att ändra vy klickar du på listikonen (fyra horisontella linjer) i det övre högra hörnet av fillistan. Välj mellan vyerna Rutnät, Stort rutnät, Lista eller Stor lista
      • Obs: