Så här sorterar du Dropbox-filer och -mappar

person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig på dropbox.com.

Du kan sortera och filtrera filer och mappar på dropbox.com efter Namn, Ändrad, Vem har åtkomst, Typ, Tillägg, Storlek och Taggar. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Alla filer i den vänstra sidomenyn.
  3. Sortera och filtrera så som du vill.
    • Om du vill sortera en specifik mapp klickar du på ”>” (högerpil) bredvid Mappar i den vänstra sidomenyn och väljer namnet på den mapp som du vill sortera.

Så här sorterar du:

• Klicka på fliken Senaste för att visa nyligen öppnade filer.
  • Klicka på fliken Stjärnmärkta för att visa stjärnmärkta filer.
  • Klicka på kolumnrubriken för att sortera efter stigande eller fallande. En extra pil visas för den här funktionen för att ange hur de sorteras.
highlight icon

Obs! Du kan endast sortera kolumnerna NamnÄndradStorlekTyp och Tillägg. Mappar kan dock inte sorteras efter storlek. Läs om hur du beräknar storleken på en mapp.

Så här anpassar du kolumner:

1. Håll muspekaren över kolumnens namn.
  2. Klicka på neråtpilen.
  3. Klicka på kolumnens namn för att markera eller avmarkera.
highlight icon

Obs! Kolumnen Namn är alltid den första kolumnen.

Så här ordnar du om kolumner:

Klicka och håll ned kolumnrubrikens namn och dra och släpp den sedan till en ny plats.

Så här ändrar du storlek på kolumner:

1. Håll muspekaren över en kolumnrubrik.
  2. Klicka på de vertikala linjerna som visas för att dra och ändra storleken på de vågräta kolumnerna.

Så här ändrar du layouter:

1. Klicka på listikonen (fyra vågräta linjer) högst upp till höger i fillistan.
  2. Välj mellan vyerna Rutnät, Stort rutnät, Lista eller Stor lista