Dropbox Paper

Paper är en Dropbox-produkt som hjälper dig att arbeta i realtid med teamet. Det går att skriva tillsammans, dela kommentarer, bädda in bilder med mera. Om du har ett Dropbox-konto får du använda Paper utan kostnad.

Om du använder Dropbox Business eller Professional kan du lära dig mer om Dropbox Paper med en kostnadsfri praktisk virtuell utbildning.

I den här 30-minuterskursen visar en instruktör live hur man använder Paper med teamet. Där finns också tips om hur man hanterar åtkomst.

Flera sessioner är tillgängliga varje vecka.Registrera dig nu.

Har du inte Paper?

Dropbox Business-administratörer kan ändra Paper-inställningarna för sina team, inklusive att inaktivera Paper. Kontakta administratören om du vill aktivera Paper för jobbkontot.