Så här infogar du en fil i Dropbox Paper

Uppdaterat Nov 21, 2023

Infoga vilken typ av fil som helst, som en bild, en video eller ett dokument, i ett Paper-dokument genom att helt enkelt dra och släppa. Den måste vara mindre än 50 MB.

Dra en fil till ett Dropbox Paper-dokument:

1. Öppna det önskade Paper-dokumentet.
  2. Dra valfri fil till dokumentet. Ett blått streck visas för att hjälpa dig att placera filen på rätt ställe.

Filen laddas automatiskt upp till mappen Paper-uppladdningar i din Dropbox. Dropbox skapar en länk till filen och kopierar den till ditt Paper-dokument.

highlight icon

Obs! Bilderna laddas inte upp i din Dropbox och räknas inte med i lagringsutrymmet.

Det går även att infoga en fil manuellt:

1. Klicka på en tom rad i Paper-dokumentet.
  2. Klicka på ikonen Lägg till media på menyn som visas.
  3. Välj en fil.

Vanliga frågor om att infoga filer i Dropbox Paper

Vad händer om jag drar in en fil som redan finns i min Dropbox?

Om du drar in en fil som är densamma som en fil som redan finns i ditt Dropbox-konto länkas den till den befintliga filen för att spara lagringsutrymme i ditt konto.

Om du drar in en fil som delvis matchar en som redan finns i din Dropbox visas meddelandet: Objektet kanske redan finns i Dropbox. Då går det att välja något av följande:

• Länka till den befintliga filen i ditt Dropbox-konto
  • Eller använd den nya filen du drog in

Kan jag dra flera filer till ett Dropbox Paper-dokument samtidigt?

Ja, du kan dra flera filer till ett Paper-dokument samtidigt, bara de inte överskrider din gräns för Dropbox lagringsutrymme.

Kan jag dra en mapp till ett Dropbox Paper-dokument?

Nej, för närvarande kan du bara dra filer till ett Paper-dokument. Det går dock att infoga en länk till en mapp.

Hur kommer mina filer att se ut när de släppts i dokumentet?

Om du drar in en filtyp som stöds av Paper ser du en ögonblicksbild eller förhandsgranskning av filen. Om din filtyp inte stöds av Paper ser du en UFO-ikon plus namnet på filen. Du kan fortfarande klicka på och öppna filen – du ser bara inte någon förhandsvisning av den.

Läs mer om vilka filtyper som förhandsvisas och hur du anpassar dessa förhandsvisningar.