Förhandsvisningar av filer i Dropbox Paper

Med filförhandsvisningar kan du se en bild av filen utan att öppna den.

Du ser en filförhandsvisning om Dropbox stöder din filtyp och:

• Du lägger till en länk till filen (antingen från Dropbox eller från en annan plattform)
  • Du drar och släpper en fil i ett Paper-dokument
  • Du infogar filer manuellt

Du kan förhandsvisa alla filer i Paper som kan förhandsvisas i Dropbox. Se hela listan över filtyper som stöds i slutet på denna artikel.

Så här anpassar du förhandsvisningar i Paper-dokument

Har du lagt till en Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-fil i ditt Paper-dokument kan du anpassa hur filen ska förhandsvisas i Paper.

Anpassa förhandsvisningen av den Illustrator-, PDF- eller Powerpoint-fil du lagt till:

1. Klicka på den befintliga förhandsvisningen av filen.
  2. Ett verktygsfält visas längst upp i förhandsvisningen. Klicka på ikonen med fyra rektanglar till vänster.
  3. I galleriet väljer du vad du vill visa i förhandsvisningen.
  4. Klicka på Lägg till i dokument.
  5. För att välja vilken del av filen som ska visas klickar du på den nya förhandsvisningen.
  6. I redigeringsfältet som visas längst upp i förhandsvisningen väljer du ikonen Välj visningsområde.
  7. Klicka och dra för att välja området du vill visa.
  8. Klicka på Välj.

Så här lägger du till en rubrik i en förhandsvisning i Paper-dokument

Lägga till en rubrik i en förhandsvisning:

1. Klicka på bilden av förhandsvisningen för att välja den.
  2. Klicka på Skriv en bildtext under bilden.
  3. Skriv bildtexten.

Filtyper som stöds för förhandsvisningar av Paper-dokument

Paper har stöd för inbäddning av video- och ljudfiler samt andra dokumenttyper. Det går att interagera med vissa filtyper, som Figma och Google Maps.

Paper har stöd för alla filtyper som kan förhandsvisas i Dropbox samt dessa:

• Adobe XD
  • Airtable (om du klistrar in en inbyggd länk för Airtable, kommer vi att förhandsvisa Airtable-basen eller -vyn)
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problem i offentliga databaser
  • Google Kalender
  • Google Dokument
  • Google Drive
  • Google Maps
  • Google Kalkylark
  • Google Presentationer
  • Instagram
  • Invision
  • Lucidchart
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube

Tråkigt att höra. Berätta hur vi kan bli bättre:

Tack för din feedback! Berätta för oss hur artikeln hjälpte dig:

Andra sätt att få hjälp

Community

Twitters support

Kontakta vår support