Så här delar du ett Dropbox Paper-dokument

Uppdaterat Jan 19, 2024

Det finns två olika sätt att dela Dropbox Paper-dokument med andra: knappen Bjud in högst upp i dokumentet eller genom att skicka en länk till dokumentet.

Ta reda på vilken version av Dropbox Paper du använder

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Skapa.
  3. Håll muspekaren över Dokument.

Ser du inte Dropbox Paper i listan med dokumenttyper betyder det att du använder den gamla versionen.

Om du ser Dropbox Paper i listan med dokumenttyper använder du den nya versionen av Dropbox Paper från 2020.

Så delar du ett Dropbox Paper-dokument på den nya versionen

Om du använder 2020 års version av Dropbox Paper kan dina Paper-dokument delas precis som vanliga filer i Dropbox via t.ex. e-post eller delning via en länk.

Dela ett Dropbox Paper-dokument på den gamla versionen

1. Öppna Paper-dokumentet du vill dela.
  2. Klicka på den blå knappen Bjud in längst upp i dokumentet.
  3. Skriv mejladressen till den eller de personer du vill dela med. Du kan skriva ett meddelande om du vill.
  4. Klicka på Får redigera för att välja vilken åtkomstbehörighet du vill att de inbjudna ska ha:
    • Får kommentera gör det möjligt för andra att kommentera ditt innehåll.
    • Får redigera gör det möjligt för andra att lägga till, redigera eller radera ditt innehåll och bjuda in andra till dokumentet.
  5. Klicka på Skicka