Vad är Dropbox Business Plus?

Uppdaterat Mar 15, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver funktionerna som finns tillgängliga för kunder med Dropbox Business Plus.

Dropbox Business Plus är en plan för stora team och företag som behöver ge och ta emot feedback i projekt på ett effektivt sätt, samarbeta på distans och leverera material både internt och externt.

Vad får du med Dropbox Business Plus?

Med Dropbox Business Plus får teamet, utöver allt som ingår i Dropbox Business, även:

• Lagringsutrymme per licens. Från 15 TB totalt lagringsutrymme, delat mellan hela teamet (5 TB per aktivt använd licens med minst 3 licenser).
    • Anmärkningar:
      • En aktivt använd licens är när en unik person regelbundet loggar in och använder Dropbox.
      • Varje aktivt använd licens lägger till ytterligare 5 TB till det totala lagringsutrymmet, upp till en gräns på 1 000 TB.
  • Hemligstämpling. Spåra och rapportera automatiskt personlig information som lagras i teammappar, teamets medlemsmappar och delade mappar.
  • Utökad versionshistorik. Visa och återskapa tidigare versioner av filer i upp till 365 dagar.
  • Säkerhetsvarningar och ransomwaredetektering. Få meddelanden om misstänkta hot och vidta åtgärder för att skydda dina data direkt.
  • Obegränsade e-signaturmallar. Skapa så många e-signaturmallar som du behöver.
  • Skicka och spåra filer. Dela filer på upp till 250 GB på ett säkert sätt och få tillgång till avancerad delningsanalys.

Läs mer om Dropbox Business Plus.

FAQ om Dropbox Business Plus

Hur kan jag köpa planen?

När du vill köpa planen Dropbox Business Plus går du till huvudsidan för köp.

Hur mycket kostar Dropbox Business Plus?

Kostnaden för Dropbox Business Plus avgörs av flera faktorer, till exempel antalet medlemmar i teamet och var du befinner dig geografiskt.

Obs! Dropbox Business Plus-planen kräver att du köper minst 3 licenser.

Kan jag överföra ett befintligt team till Dropbox Business Plus?

Ja, du kan byta från din nuvarande plan till Dropbox Business om du inte är befintlig Dropbox-kund med någon av följande planer:

• Dropbox Standard
  • Dropbox Advanced
  • Dropbox Enterprise