Uppgradera till Dropbox Family på en mobil enhet

Uppdaterat Apr 17, 2024
person icon

Informationen i den här artikeln gäller för alla Dropbox Family-planer.

Dropbox Family är en plan med 2 TB lagringsutrymme som kan delas av upp till sex medlemmar 13 år eller äldre. Om du har möjlighet att uppgradera till Dropbox Family på Dropbox-mobilappen kan du köpa, hantera och annullera planen via appen.
highlight icon

Obs! Personen som köper Dropbox Family är den som ansvarar för och hanterar Family. Familjeansvarig har åtkomst till Family-medlemskap och -faktureringsinformation från kontoinställningarna i Dropbox på dropbox.com och Dropbox för mobila enheter.

Läs mer om hanteringen av din Dropbox Family-plan.

Köp Dropbox Family på en mobil enhet

Uppgradera till Dropbox Family på en iPhone/iPad:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på personikonen.
  3. Tryck på Uppgradera.
  4. Välj Family.
  5. Välj en faktureringsperiod och tryck på Fortsätt.
  6. Bekräfta betalningsinformationen i App Store.
  7. Följ stegen för att bjuda in andra till planen. De personer du bjuder in får ett meddelande via mejl, eller till Dropbox-appen om de redan har ett Dropbox-konto.
highlight icon

Obs! Dropbox Family är för närvarande inte tillgängligt att köpas från Google Play Store på Android-enheter.

Annullera Dropbox Family på en mobil enhet

Family-ansvarig kan annullera prenumeration när som helst. Om du köpt Dropbox Family via Dropbox mobilapp för iOS måste du annullera via App Store eller iTunes Store.

Läs hur du annullerar en Dropbox-prenumeration som köpts på en mobil enhet.

Lämna en Dropbox Family-plan på en mobil enhet

Medlemmar i en Family-plan kan lämna planen när som helst. Lämna en Family-plan på Dropbox-mobilapp:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på din avatar (personikon) eller öppna kontoinställningarna.
    • Tryck på menyikonen (horisontella linjer) uppe till vänster och sedan Inställningar på Android.
    • På iPhone/iPad trycker du på kontoikonen (person) längst ned till höger och sedan på kugghjulsikonen uppe till vänster.
  3. Tryck på Hantera plan bredvid ditt namn.
  4. Tryck på ditt namn i listan över Family-medlemmar.
  5. Tryck på Lämna Family-plan.

Läs mer om hur du lämnar en Family-plan.