Dataöverföring mellan Asien-Stillahavsområdet och USA

Uppdaterat Jan 31, 2024

Dropbox-teamanvändare har möjlighet att lagra fildata i Amazon Web Services-molnet (AWS) i Australien och Japan.

Om du väljer att överföra dina fildata från det amerikanska datacentret till lokala lagringsutrymmen i Australien eller Japan kommer Dropbox att erbjuda en engångsöverföring mellan USA och det land som du överför till. För att skydda dina data fullt ut under överföringen använder Dropbox SSL för att överföra data mellan regioner och beräknar MD5-kontrollsumman för alla block innan data överförs och verifieras. Information överförs mellan flera av våra säkra närvaropunkter.