Rapportera missbruk i Dropbox

Om du stöter på innehåll på Dropbox som bryter mot vår Policy för godtagbar användning, rapportera det via formuläret Rapportera ett problem eller genom att följa stegen nedan.

Så här rapporterar du olämpligt Dropbox-innehåll

1. Navigera till det delade innehåll som bryter mot vår Policy för godtagbar användning.
  2. Klicka på den blå flaggan längst ner till vänster.
  3. Välj den kategori av missbruk som du vill rapportera.
  • Obs! Om någon delar olämpliga bilder eller videoklipp av dig utan ditt samtycke väljer du Annat olämpligt innehåll.
  1. Ange en allmän beskrivning av problemet.
  2. Ange din mejladress. Vi kan följa upp med ytterligare frågor.
  3. Klicka på Skicka