Ändra eller återställa Dropbox-lösenordet

Uppdaterat Aug 09, 2023
Om du har glömt ditt Dropbox-lösenord eller vill ändra det kan du göra det när som helst genom att följa anvisningarna nedan.
highlight icon

Anmärkningar:

Så här återställer du ditt Dropbox-lösenord

Om du har glömt ditt lösenord och inte kan logga in följer du anvisningarna nedan för att återställa ditt lösenord från inloggningsskärmen:

1. Gå till dropbox.com/login.
  2. Ange mejladressen som är kopplad till ditt konto.
  3. Klicka på Fortsätt.
  4. Klicka på Har du glömt ditt lösenord? under fältet Lösenord.
  5. Ange mejladressen som är kopplad till ditt konto.
  6. Klicka på Skicka.Dropbox skickar en länk för återställning av lösenordet till den mejladressen.
  7. Klicka på länken i meddelandet för att skapa ett nytt lösenord.Läs om hur du skapar ett starkt lösenord.
highlight icon

Obs! Kontrollera skräppostmappen om du inte fått ett mejl.Lägg till no-reply@dropbox.com i kontakterna eller i adressboken om meddelandet inte finns där och upprepa stegen för att återställa lösenordet.

Ändra Dropbox-lösenord

Om du kan logga in följer du anvisningarna nedan för att ändra Dropbox-lösenordet när du är inloggad:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Säkerhet.
  5. Klicka på Ändra lösenord.
  6. Ange mejladressen du använde när du skapade kontot. Dropbox skickar en länk för återställning av lösenordet till den adressen.
  7. Klicka på länken i meddelandet för att skapa ett nytt lösenord.Läs om hur du skapar ett starkt lösenord.
highlight icon

Obs! Kontrollera skräppostmappen om du inte fått ett mejl.Lägg till no-reply@dropbox.com i kontakterna eller i adressboken om meddelandet inte finns där och upprepa stegen för att återställa lösenordet.