Kan jag logga in på Dropbox utan åtkomst till min mejladress?

Uppdaterat Sep 08, 2023
Den här artikeln förklarar vad du kan göra om du inte längre har åtkomst till mejladressen som är kopplad till ditt Dropbox-konto.
highlight icon

Obs! Om du har glömt vilken mejladress du använde kan du läsa om hur du kan ta reda på vilken mejladress som är kopplad till Dropbox-kontot.

Jag kan mitt Dropbox-lösenord men har inte tillgång till mitt mejlkonto

Om du kan ditt Dropbox-lösenord men inte har åtkomst till den kopplade mejladressen loggar du in på Dropbox och ändrar sedan omedelbart din mejladress.

Jag kan inte mitt Dropbox-lösenord och har inte tillgång till mitt mejlkonto

Om du inte kommer ihåg ditt Dropbox-lösenord och inte har tillgång till den kopplade mejladressen kan du kontakta din mejlleverantör (ESP) för att försöka få åtkomst till ditt mejlkonto eller skapa ett nytt Dropbox-konto med en annan mejladress.

Det är bara mejltjänstleverantören som kan hjälpa dig att få åtkomst till ditt mejlkonto igen. Dropbox är ingen mejltjänstleverantör och kan inte kontakta sådana åt dig. Nedan hittar du information om hur du kan kontakta några vanliga ESP:er.

Om din ESP kan hjälpa dig att få åtkomst till ditt mejlkonto igen ska du återställa ditt Dropbox-lösenord och sedan uppdatera din mejladress.

Om du fortfarande inte kan komma åt ditt mejlkonto kan du inte återställa lösenordet eller logga in på ditt Dropbox-konto. Tack vare den här säkerhetsåtgärden kan vi skydda ditt konto mot obehörig åtkomst. Av säkerhetsskäl kan vi inte ändra mejladressen på ditt konto åt dig.