Så här skriver du under ett dokument själv

Uppdaterat Jan 09, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för alla Dropbox-kunder.  Alla Dropbox-kunder kan skriva under ett obegränsat antal dokument själva.

Du kan skriva under ett dokument själv på dropbox.com och sedan skicka det undertecknade dokumentet till alla som behöver en kopia.

Läs om hur du självsignerar en PDF i Dropbox för mobila enheter.

highlight icon

Obs! Om du har ett Dropbox-teamkonto kanske du inte kan självsignera om administratören har stängt av Signaturer för teamet.Läs mer om signatursidan för Dropbox-teamkonton.

Så här skriver du under ett dokument själv

Skriv under ett dokument själv:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Signaturer i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skriv under själv.
  4. Markera rutan bredvid den fil som du vill använda. Använd sökfältet eller gå in via  Mina filer eller Senaste om den inte visas på en gång.
    • Obs! Du kan även ladda upp en fil genom att klicka på Ladda upp fil längst ner till vänster.
  5. Klicka på Välj
    • Obs! Om du inte har ett Dropbox Sign-konto godkänner du villkoren och klickar på Godkänn för att fortsätta.
  6. Placera undertecknarfält. Läs mer om att använda Dropbox Sign-redigeraren.
  7. Klicka på Nästa
  8. Rita manuellt din signatur eller välj bland andra alternativ:
    • Rita din namnteckning.
    • Skriv din namnteckning.
    • Ladda upp ett foto.
    • Infoga en nyligen sparad signatur.
  9. Klicka på Nästa
  10. Välj en plats där du vill spara dokumentet.
  11. Klicka på Spara
  12. Det undertecknade dokumentet finns under fliken Dokument.