Få mer lagringsutrymme på ditt Dropbox-konto

Uppdaterat Sep 13, 2023

Det finns flera saker du kan göra om du behöver mer lagringsutrymme i Dropbox-kontot.

Så här ökar du Dropbox-lagringsutrymmet kostnadsfritt

Tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme genom att slutföra Dropbox kom igång-checklista eller värva dina vänner, familj och kollegor.

highlight icon

Obs! Att dela en mapp räknas inte som en värvning.

Uppgradera ditt konto

Har du ett konto i Dropbox Basic kan du uppgradera till Dropbox Plus för att få 2 TB lagringsutrymme eller Dropbox Professional för att få 3 TB lagringsutrymme. Om du har ett Plus- eller Professional-konto och arbetar med två eller fler kollegor kanske du vill uppgradera till ett Dropbox-teamkonto, som börjar från 5 TB lagringsutrymme.

Köp tillägg för lagringsutrymme

Om du är administratör för ett konto med Dropbox Advanced kan du köpa ytterligare lagringsutrymme i steg om 1 TB, upp till maximalt 1 000 TB (inklusive lagringsutrymme som tilldelats från användare/licenser). Så här köper du ytterligare lagringsutrymme:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Fakturering till vänster.
  4. Klicka på Lägg till bredvid 1 TB lagringsutrymme under Tillgängliga tillägg.
  5. Välj hur mycket lagringsutrymme som du vill lägga till.
  6. Klicka på Bekräfta.

Köpet träder i kraft omedelbart och du debiteras ett proportionell belopp till nästa faktureringscykel. Det faktureras beroende på prenumerationsperioden. Om du till exempel har en årlig faktureringscykel kan du endast köpa årliga tillägg för lagringsutrymme.