Kampanjen Thingiverse + Dropbox 20 GB

Om du är Thingiverse-kund kan du vara berättigad till 20 GB Dropbox-utrymme i sex månader. För att vara berättigad till den här Dropbox-kampanjen gäller följande villkor:

• Thingiverse måste ha meddelat dig om kampanjen
  • Du måste ha laddat ner en 3D-fil från Thingiverses webbplats för första gången efter september 2018

Hur du löser in Thingiverse-kampanjen

Följ dessa steg om du är berättigad till den här kampanjen för att lösa in den:

1. Besök Thingiverses kampanjmeddelande.
  2. Klicka på knappen för att lösa in erbjudandet.
  3. Thingiverse dirigerar om dig till Dropbox autentiseringssida.
  4. Logga in eller skapa ett Dropbox-konto.
  5. Godkänn att Thingiverse får åtkomst till din kontoinformation i Dropbox
    • Obs! Thingiverse får inte åtkomst till dina filer eller mappar.
  6. Om du är berättigad till kampanjen dirigeras du om till sidan för kuponginlösen.
  7. Klicka på Skickaför att lösa in lagringsutrymmet.

Så här söker du efter kampanjutrymmet

Se om du har löst in Thingiverse-kampanjens 20 GB lagringsutrymme:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Under Tjäna mer lagringsutrymme visas en kampanj med namnet Promo coupon, samt mängden lagringsutrymme och datum då kupongen löstes in.

Vad händer när kampanjen upphör?

Sex månader efter inlösen tas 20 GB lagringsutrymme automatiskt bort från kontot. Allt innehåll är tillgängligt även om du överskrider lagringsgränsen. Om du överskrider lagringsgränsen när kampanjen upphör går det inte att spara nya filer i Dropbox och inte heller att ändra befintliga filer. Du kan få mer lagringsutrymme genom att uppgradera till Dropbox Plus eller Professional.

Kampanjvillkor för Dropbox + Thingiverse

Den här kampanj gäller Thingiverse-kunder som laddat ner sin första 3D-fil och är berättigade till kampanjen. För att lösa in kampanjen måste berättigade användare (a) logga in på sina Dropbox-konton, (b) ge Thingiverse åtkomst till deras Dropbox-kontouppgifter och (c) skicka in den kupong som visas. Kampanjen gäller ett enda Dropbox-konto med personlig plan i sex månader från datum för inlösen och tillhandahåller ytterligare 20 GB lagringsutrymme utöver lagringsutrymmet i ett kostnadsfritt Plus- eller Professional-konto. Det går inte att lösa in kampanjen om användaren är medlem i ett team. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. När kampanjperioden på sex månader går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme på 20 GB i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox måste användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan eller Syrien.