Så här löser du in ASUS + Dropbox erbjudandet

Uppdaterat Nov 07, 2023

Vilken är den aktuella Dropbox-kampanjen för ASUS-enheter?

Har du nyligen köpt en ASUS-dator kan du vara berättigad till:

• Ytterligare 500 GB Dropbox-lagringsutrymme i 6 månader
  • 25 % rabatt på ett nytt medlemskap av Dropbox Plus

Hur löser jag in erbjudandet på min ASUS-dator?

Få ytterligare 500 GB lagringsutrymme i 6 månader på din ASUS-dator:

1. Installera Dropbox på den kvalificerade ASUS-datorn genom att klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.
  3. Om ditt konto är kvalificerat kommer det att få lagringsutrymmet för kampanjen.

Få en kod med 25 % rabatt på ditt nya medlemskap av Dropbox Plus:

1. Installera Dropbox på den kvalificerade ASUS-datorn genom att klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.
  3. När du klickar på Köp ny plan får du en rabattkod.
  4. Följ uppmaningarna för att lösa in din kod.

Anmärkningar:

• Du behöver ange dina kortuppgifter för att lösa in rabatten på 25 % på ditt nya Plus-medlemskapet. I slutet av provperioden på 6 månader kommer ditt kontokort att debiteras automatiskt.
  • Du kan endast få 25 % rabatt på ditt nya Plus-medlemskap om du inte redan har en betald Dropbox-plan.

Vanliga frågor

Hur länge är kampanjen giltig?

• Det extra lagringsutrymmet på 500 GB är giltigt i 6 månader från det datum då erbjudandet löses in.
    • Den här kampanjen löses inte automatiskt in vid köp av din ASUS-enhet.
  • Rabatten på 25 % på ditt Dropbox Plus-medlemskap är giltig i 1 år, eller i tolv månader i följd om du registrerar dig för månatlig fakturering, från och med det datum då kampanjen löses in.

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när kampanjen har lösts in.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte berättigad till att lösa in kampanjen?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjen:

• Du kan bara lösa in samma sorts kampanjerbjudande en gång
    • Du kan till exempel inte lösa in ASUS-kampanjen mer än en gång, även om du köper flera kvalificerade ASUS-enheter
  • Dropbox-programmet har inte förinstallerats på din enhet
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten
    • Varje enhet kan endast tjäna in kampanjlagringsutrymme en gång
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.

Villkor för Dropbox kampanj för ASUS-enheter

För ASUS-datorer som har Dropbox-klienten förinstallerad gäller kampanjen för den första användaren som uppfyller kriterierna ovan. Erbjudandet gäller för ett Dropbox-konto med personlig plan som får ytterligare 500 GB lagringsutrymme under sex månader efter att erbjudandet löses in, utöver det lagringsutrymme Dropbox erbjuder användare med gratiskonton. Kampanjen innebär också att ett Dropbox-konto med personlig plan får 25 % rabatt på köpet av en ny Dropbox Plus-plan. Alla användare är endast berättigade till ett erbjudande av varje typ, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har fått en Dropbox-kampanj genom inköp av en enhet som inte kommer från ASUS. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, integritetspolicy och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller något annat land eller annan region som förbjuds enligt lag.