Lenovo | Dropbox Cloud Storage: en översikt

Uppdaterat Jan 29, 2024
person icon

I den här artikeln beskrivs en funktion som finns tillgänglig för vissa av Lenovos kunder.

Kunder hos Lenovo som inte redan betalar för en Dropbox-prenumeration är berättigade att köpa nya planer som en del av Lenovo | Dropbox Cloud Storage.

Vilka olika planer finns tillgängliga?

Följande planer är endast tillgängliga för Lenovos kunder:

• Provperiod på Dropbox 100 GB
    • Obs! Det här är en provperiod på Dropbox 100 GB. Provperioden varar i 90 dagar. Om du inte vill att provperioden automatiskt övergår till en Dropbox-plan med 100 GB måste du avbryta den via Lenovo innan provperioden tar slut.
  • Dropbox 100 GB
  • Dropbox 200 GB
  • Dropbox 500 GB
  • Dropbox 1 TB

Dessa planer ger dig allt du kan få ut av Dropbox Basic, med extra lagringsutrymme. Med alla av dessa planer kan du synka dina filer till Dropbox, ansluta upp till tre enheter och hantera dina inloggningsuppgifter med Dropbox Passwords

Dropbox Backup-, Dropbox Plus- och Dropbox Professional-planer går också att köpa som kund hos Lenovo.

Kan jag använda Dropbox på mina andra enheter?

Ja, du kan använda Dropbox för att komma åt dina filer på tre olika enheter. Dropbox-klienten körs med operativsystemen Windows, Mac och Linux. Du kan också ladda ned appar för mobila enheter med Windows, iOS och Linux.

Hur köper jag en av dessa planer?

Du kan endast köpa dessa planer genom Lenovo.

Om du är berättigad att köpa dem kommer du att se ett popup-fönster med namnet Lenovo | Dropbox Cloud Storage. Därifrån kan du visa de tillgängliga planerna, göra ett köp eller registrera dig för en provperiod.

Du kan också hitta planerna på Lenovo Cloud Marketplace.

Vilka Lenovo-enheter är kvalificerade för erbjudandet?

Alla enheter från Lenovo och deras dotterbolag (NEC, Medion och FCCL) som köptes efter 2015 är kvalificerade.

Vem är berättigad?

Kunder hos Lenovo som inte redan betalar för en Dropbox-prenumeration är berättigade att köpa någon av dessa planer eller registrera sig för en provperiod för Dropbox 100 GB, som en del av Lenovo | Dropbox Cloud Storage. Detta inkluderar:

• Nya användare
  • Användare av Dropbox Basic

De som redan är Dropbox-kunder är inte berättigade till provperioden och kan inte uppgradera eller nedgradera sin plan via Lenovo | Dropbox Cloud Storage.

highlight icon

Obs! Det går inte att ansluta till ett Dropbox-teamkonto eller få åtkomst till en provperiod för ett team med ett Lenovo-ID.

Kan jag avbryta eller uppgradera till en annan plan?

Ja det kan du. Om du har fler faktureringsrelaterade supportfrågor, till exempel uppsägningar, uppgraderingar och nedgraderingar, kontaktar du Lenovo på deras e-postadress dbxsolutions@lenovocloudsoftware.com

Var vänder jag mig för att få kundsupport?

Kontakta Dropbox support om du har frågor om användning av produkten.

För frågor om planer, inloggningsproblem eller fakturering för Lenovo | Dropbox molnlagringskontakt för Lenovo via e-post på dbxsolutions@lenovocloudsoftware.com

Läs mer om Dropbox och Lenovo

Vilken är den aktuella Dropbox-kampanjen för Lenovo-enheter?