Så ser du om du använder teamutrymmet för Dropbox-teamkonton

Uppdaterat Nov 22, 2023

Alla Dropbox-teamkonton har inte tillgång till samma upplevelse. De flesta Dropbox-teamkonton använder teamutrymmet, men en liten andel gör inte det. Teamutrymme kommer med ett eget sätt att navigera, organisera och samarbeta kring material.

Att veta om du har teamutrymmet eller inte gör det lättare för dig att hitta relevanta hjälpcenterartiklar, organisera dina filer och kommunicera med ditt team. Logga in på dropbox.com för att ta reda på om du har tillgång till teamutrymmet:

highlight icon

Obs! Du kan ha fått ett meddelanden via mejl som frågar om du vill uppgradera ditt konto till ett Dropbox-teamkonto