Vad händer när en användare går med i mitt Dropbox- teamkonto?

Uppdaterat Oct 30, 2023

Efter att du bjudit in användare att gå med i ditt Dropbox teamkonto kan de gå med i teamet. De kan antingen överföra ett befintligt konto till ett Dropbox teamkonto eller skapa ett nytt konto med hjälp av deras mejladress på arbetet.

Om de väljer att överföra ett befintligt konto får de möjlighet att slå samman sina befintliga filer till Dropbox teamkontot eller skapa ett nytt Dropbox Basic-konto för dessa filer.

Nya medlemmar har automatiskt åtkomst till material som delas i teamet och alla mappar som delas direkt med dem.

Vad händer om en medlem har en betald prenumeration?
Om en medlem som redan har en betald Dropbox-prenumeration går med i ett team, får hen en proportionellt beräknad återbetalning för den oanvända perioden tillbaka till det kort som användes för att betala för tjänsten.