Vad gör jag om det inte går att spela upp ljudfiler eller videor på Dropbox för mobila enheter?

Uppdaterat Nov 21, 2023

Om video- eller ljudfilen inte spelas upp i Dropbox-mobilappen kan du kontrollera följande:

• Kontrollera att du har en tredjepartsapp på den mobila enheten som kan spela upp det filformatet.
    • Dropbox för mobila enheter kräver appar från Google Play Store (Android) eller App Store (Apple) för att spela upp videofiler och ljudfiler
    • Om du inte vill ladda ner en app som kan spela upp dina mediefiler kan du använda en app som skrivbordsapplikationen HandBrake som konverterar dina filer till uppspelningsbara format som stöds av Dropbox
  • Dropbox mobilappen använder mediespelare från tredje part (inte Dropbox) på den mobila enheten för att spela upp video- och ljudfiler
  • Om du inte vill ladda ner en tredjepartsapp som kan spela upp filtypen kan du i stället använda en app som konverterar filer (t.ex. Handbrake) för att konvertera filen till ett spelbart format
  • Apple-enheter: Apple konverterar de flesta filer till ett spelbart format utan något separat program så länge du är ansluten till internet (med protokollet Apple HTTP Live Streaming (HLS)
    • Om du inte är ansluten till internet måste du ha laddat ner en app som kan spela upp filtypen