Billeder og videoer

Opdateret Dec 15, 2023
highlight icon

Den 17. juli 2017 ændrede vi siden Billeder, men dine billeder opbevares stadig sikkert på din Dropbox-konto.

Få mere at vide om ændringerne på siden Billeder.

Sådan fjerner du billeder fra et album på dropbox.com:

1. Når du er logget ind, skal du gå til photos.dropbox.com.
  2. Klik på albummet i sidepanelet til venstre.
  3. Vælg de billeder, du vil fjerne fra albummet. De valgte billeder får en blå kant og et flueben.
  4. Klik på Fjern fra album på den blå linje øverst på siden.
  5. Bekræft ved at klikke på Fjern i pop op-vinduet.

Du kan også fjerne et billede fra et album ved at åbne albummet, dobbeltklikke på billedet, så du ser det i fuld skærm, og klikke på tandhjulet i nederste højre hjørne. Vælg derefter Fjern fra album i pop op-menuen.