Kan ik de vooraf geladen Dropbox-app op Android verwijderen?

Bijgewerkt Nov 09, 2023

Het is momenteel niet mogelijk om de Dropbox-app van je Android-apparaat te verwijderen als deze vooraf is geladen. Maar je kunt de app wel uitschakelen.

Als je problemen ondervindt met de mobiele Dropbox-app, lees dan hoe je problemen met de Dropbox Android-app oplost.

De Dropbox-app uitschakelen op een Android-apparaat

Je moet eerst alle updates verwijderen om de Dropbox-app te kunnen uitschakelen:

1. Ga naar het menu Instellingen van je apparaat
  2. Tik op Apps en ga naar de Dropbox-app.
  3. Kies Updates verwijderen.

Nadat je de updates hebt verwijderd, kun je de app zelf uitschakelen:

1. Ga terug naar het menu Instellingen.
  2. Ga naar de Dropbox-app.
  3. Selecteer Uitschakelen.

Meer informatie over uitschakeling van apps op Android.