Rediger kontoindstillinger i Dropbox Paper

Hvordan ændrer jeg mine kontoindstillinger i Paper?

1. Åbn Dropbox Paper.
    • Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.
  2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Vælg Indstillinger.

I dine Indstillinger kan du:

• Ændre dit profilbillede
  • Redigere dine kontooplysninger
  • Fjerne adgangen fra alle dine mobilenheder
  • Oprette forbindelse til Google
  • Ændre dine indstillinger for meddelelser

Hvordan tilføjer eller ændrer jeg mit profilbillede?

Du kan indstille dit profilbillede (din avatar) i Dropbox eller i kontoindstillingerne til Paper. Sådan indstiller du dit profilbillede i Paper:

1. Åbn Dropbox Paper.
    • Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.
  2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Hold markøren over profilbilledcirklen, og klik på Tilføj/rediger profilbillede.
  5. Find og upload dit profilbillede.