Modify Dropbox Paper account settings - Dropbox Help

Hvordan ændrer jeg mine kontoindstillinger i Paper?

1. Åbn Dropbox Paper.

• Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.

2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Vælg Indstillinger.

Skift kontoindstillinger

I dine Indstillinger kan du:

• Ændre dit profilbillede
  • Redigere dine kontooplysninger
  • Fjerne adgangen fra alle dine mobilenheder
  • Oprette forbindelse til Google
  • Ændre dine indstillinger for meddelelser

Hvordan tilføjer eller ændrer jeg mit profilbillede?

Du kan uploade dit profilbillede (din avatar) i Dropbox eller i kontoindstillingerne for Paper. Sådan uploader du dit profilbillede i Paper:

1. Åbn Dropbox Paper.

• Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.

2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Hold markøren over profilbilledcirklen, og klik på Tilføj/rediger profilbillede.
  5. Find og upload dit profilbillede.

Dropbox - 5xx
Error: 5xx

Error (5xx)

Something went wrong. Don't worry, your files are still safe and the Dropboxers have been notified. Check out our Help center and forums for help, or head back to home.