Sådan redigerer du filer i andre programmer med Dropbox-udvidelser

Med Dropbox-udvidelser kan du åbne og redigere filer med programmer fra tredjeparter direkte fra din Dropbox-konto. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold musemarkøren over den fil, du vil åbne.
  3. Klik på Åbn med for at se en rullemenu med tilgængelige apps.
  4. Klik på den app fra en tredjepart, du vil åbne filen i.
    • Hvis det er første gang, du forbinder appen med Dropbox, skal du måske godkende den
  5. Når du har redigeret eller gjort andet med filen, skal du gemme eller anvende ændringerne (dette trin varierer afhængigt af appen).
  6. Den nye redigerede fil gemmes sammen med din originale fil, men navnet på den redigerede fil indeholder flere oplysninger om filens tilstand og det program, den er redigeret i. Det originale filnavn kan f.eks. være "Min kontrakt.pdf", mens den nye redigerede fil kan have navnet "Min kontrakt (signeret-AdobeSign).pdf".

Bemærk! Administratorer for Dropbox Business-teams kan slå udvidelser til eller fra for hele deres team.

Læs mere om åbning af filer i Dropbox.