Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

Opdateret Jan 26, 2024

En app fra en tredjepart er et program, som ikke er udviklet af Dropbox, på din computer, telefon eller tablet. Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til dit team.

Dropbox er ikke ansvarlig for apps, der er udviklet af og tilbydes af andre virksomheder. Vi anbefaler, at du gennemgår vilkår for brug og persondatapolitik for hver enkelt app, før du giver en app adgang til din Dropbox-konto.

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du se, hvordan du administrerer appintegrationer som Slack for dit team.

Sådan forbinder du apps fra tredjepart med din Dropbox-konto

Sådan forbinder du en tredjepartsapp med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på App Center i den viste menu.
  4. Klik på navnet på den app, du vil forbinde.
    • Brug søgefeltet i App Center, hvis du ikke kan se den app, du leder efter.
  5. Klik på Forbind eller Få mere at vide.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, får appen adgang til dine grundlæggende kontooplysninger, f.eks. din registrerede e-mailadresse. Apps kan anmode om forskellige typer adgang til din Dropbox-konto, f.eks. visning, redigering eller administration af filer og mapper. Den kan også anmode om adgang på følgende måder:

• Vælg adgang: Giver adgang til en specifik fil på din Dropbox-konto. Appen kan kun få adgang til den specifikke fil, og den kan kun oprette og skrive til en fil i samme mappe.
  • Appmappe: En specifik mappe på din Dropbox-konto. Appen vil kun have adgang til filer i denne mappe.
  • Fuld Dropbox Alle mapper og filer på din Dropbox-konto.

Sådan ser du, hvilken type adgang en app har til din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på den relevante app. Ud for Tilladelser kan du se, hvilken type adgang appen har.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på pilen ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd.