Slik administrerer du tredjepartsapper på Dropbox

Oppdatert Jan 26, 2024

En tredjepartsapp er et hvilket som helst annet program enn Dropbox på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Du kan koble til tredjepartsapper på både individuelle og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer.

Dropbox er ikke ansvarlig for apper som utvikles og leveres av andre bedrifter. Vi anbefaler at du går gjennom brukervilkårene og personvernreglene for alle apper før du gir dem tilgang til Dropbox-kontoen din.

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du lese om hvordan du administrerer appintegrasjoner som Slack for teamet ditt.

Slik kobler du tredjepartsapper til Dropbox-kontoen din

Slik kobler du en tredjeparts-app til Dropbox-kontoen din:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på App Center i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på navnet til appen du vil koble til.
    • Hvis du ikke ser appen du leter etter, kan du bruke søkefeltet i App Center.
  5. Klikk på Koble til eller Finn ut mer.

Hva slags tilgang vil tredjepartsappen ha til Dropbox-kontoen min?

Når du kobler en app til Dropbox, vil appen ha tilgang til grunnleggende kontoinformasjon, som e-postadressen du har registrert. Apper kan be om forskjellige nivåer av tilgang til Dropbox-kontoen din, inkludert å vise, redigere eller administrere filer og mapper. De kan også be om tilgang på følgende måter:

• Begrenset tilgang: Gir tilgang til en bestemt fil i Dropbox-kontoen din. Appen kan bare få tilgang til den bestemte filen og kan bare opprette og skrive til en fil i den samme mappen.
  • App-mappe: En bestemt mappe i Dropbox-kontoen din. Appen kan bare få tilgang til filer i den aktuelle mappen.
  • Hele Dropbox: Alle mapper og filer i Dropbox-kontoen din.

Slik ser du hvilken tilgang en bestemt app har til Dropbox-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på appen du vil vise. Du vil se hvilken tilgang den appen har ved siden av Tillatelser.

Slik kobler du en tredjepartsapp fra Dropbox-kontoen din

Hvis du på noe punkt ønsker å fjerne tilknytningen til en app fra kontoen din, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene.

3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på pilen ved siden av appen du vil koble fra.
  6. Klikk på Koble fra.