Kan ik Dropbox-accounts combineren?

Op dit moment bestaat er geen manier om automatisch individuele Dropbox-accounts te combineren.

Als je lid bent van Dropbox Business, kun je twee teams samenvoegen.

De gemakkelijkste manier om individuele accounts te combineren is door alle bestanden en mappen uit het oudere account te delen met het hoofdaccount dat je wilt gebruiken. Daarna kun je het oudere account verwijderen.

Accounts combineren door alle bestanden en mappen te delen

Wanneer je al je bestanden en mappen wilt delen met een ander account, moet je handmatig elk bestand en elke map delen vanuit je Dropbox-account.

Controleer vervolgens of alle bestanden die je hebt gedeeld, zijn toegevoegd aan je Dropbox. Dat doe je zo:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op Delen om een lijst met bestanden en mappen te zien die met je zijn gedeeld.
  4. Klik op Toevoegen naast elk bestand en elke map. Ze worden toegevoegd aan je bestanden.
  5. Klik op Mijn bestanden.
  6. Zoek naar de bestanden en mappen die je zojuist hebt toegevoegd en deel ze met je hoofdaccount.

Nadat je alle bestanden en mappen hebt gedeeld, kun je ze verwijderen uit je oorspronkelijke account of het hele account verwijderen.