Bestanden verplaatsen tussen een teamaccount en een persoonlijk account

Bijgewerkt Jan 29, 2024

Als je al een Dropbox teamaccount en een persoonlijk account hebt, kun je je op dezelfde computer aanmelden bij beide accounts en bestanden van het ene account naar het andere account slepen.

Dit doe je als volgt:

1. Koppel je accounts.
  2. Open je voorkeuren voor de Dropbox-desktopapp.
  3. Klik op de tab Account.
  4. Als je je al hebt aangemeld bij je werkaccount, klik dan op het tabblad Persoonlijk. Selecteer het tabblad met de naam van je bedrijf als je al bent aangemeld bij je persoonlijke account.
  5. Klik op de knop Koppelen.
  6. Voer het wachtwoord voor je tweede account in.
  7. In Verkenner (Windows) of de Finder (Mac) zie je nu twee Dropbox-mappen. Je kunt de ene map openen, de bestanden selecteren die je wilt verplaatsen en ze verslepen naar je andere map.

Als je meerdere Dropbox Professional-, Plus- of Basic-accounts hebt, lees je de
Informatie over het verplaatsen van bestanden tussen accounts