Sådan flytter du filer mellem et team og en privat konto

Opdateret Jan 29, 2024

Hvis du har en Dropbox-teamkonto og en privat konto, kan du logge på begge konti på den samme computer og trække filer fra den ene konto til den anden.

Sådan gør du:

1. Forbind dine konti.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Hvis du allerede er logget ind på din arbejdskonto, skal du klikke på fanen Personlig. Hvis du derimod er logget på din private konto, skal du i stedet vælge fanen med navnet på din organisation.
  5. Klik på knappen Link.
  6. Indtast adgangskoden til din anden konto.
  7. I Stifinder (Windows) eller Finder (Mac) vil du nu se to Dropbox-mapper. Du kan åbne en mappe, vælge de filer, du vil flytte, og trække og slippe dem til din anden mappe.

Hvis du har flere Dropbox Professional-, Family-, Plus- eller Basic-konti, kan du
se, hvordan du flytter filer mellem konti