Flyt Dropbox-filer og -mapper

Opdateret Nov 23, 2023
person icon

Denne artikel er for de brugere, der har en privat konto. Få mere at vide om at dele filer og mapper med dit team.

Du kan flytte filer og mapper i Dropbox for at organisere indholdet af din konto.

Sådan flytter du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil flytte, og klik på “” (de tre prikker).
  3. Klik på Flyt.
  4. Klik på den mappe, du vil flytte den til. Eller klik på Opret ny mappe.
    • Hvis du vil have vist alle mapper, skal du klikke på Personlig.
  5. Klik på Flyt.

Sådan flytter du en fil eller mappe med Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “” (de tre prikker) ud for den fil eller mappe, du vil flytte.
  3. Tryk på Flyt.
    • I iOS skal du muligvis rulle ned for at se dette.
  4. Tryk på den mappe, du vil flytte filen eller mappen til.
  5. Tryk på Flyt.

Hvis du vil flytte en fil eller mappe i Dropbox-mappen på din computer, kan du trække filen eller mappen til en ny placering.

Få mere at vide om, hvordan du flytter delte filer og mapper.