Find Dropbox-mappen på en computer

Opdateret Mar 22, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere.

Når du har installeret Dropbox-computerappen, kan du finde Dropbox' standardplacering i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Den vil hedde "Dropbox".

Du kan dog have valgt en anden placering eller fjernet den. I så fald skal du følge disse trin for at finde den:

Windows

1. Åbn Windows Stifinder.
  2. Skriv %HOMEPATH%/Dropbox på adresselinjen.
highlight icon

Bemærk! Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, skal du angive den Dropbox-mappe, du vil gå til. Eksempel:

- ~/Dropbox (privat)

- ~/Dropbox (Acme Inc)

Mac OS

Hvis du har Dropbox til macOS på File Provider:

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen Gå.
  2. Skriv ~/Library/CloudStorage/Dropbox i den viste dialogboks.
  3. Tryk på Return.

Hvis du har en tidligere version af macOS:

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen Gå.
  2. Skriv ~/Dropbox/ i den viste dialogboks.
  3. Tryk på tasten Retur.

Linux

Åbn en terminal, og skriv cd ~/Dropbox.

Opret en genvej til Dropbox-mappen på din computer

Du kan hurtigt gå til Dropbox-mappen på din computer ved at oprette en genvej. Sådan gør du:

1. Gå direkte til Dropbox-mappens placering.
  2. Højreklik på Dropbox-mappen.
  3. Klik på Opret henvisning (eller Opret link i Linux).

Genvejens navn er filnavnet efterfulgt af henvisningen. Du kan flytte genvejen til et andet sted, hvis du vil.

Sådan finder du stier til Dropbox-mapper med programmering

Dropbox-mappen er som standard placeret i din brugermappe. Hvis du har flyttet din Dropbox-mappe, eller hvis du har forbundet en arbejdsrelateret og en privat Dropbox, kan mappen være placeret et andet sted eller have et andet navn end "Dropbox". Du kan finde mappestien ved at programmere en JSON-fil.

highlight icon

Bemærk! Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede konto på computeren, vil din JSON-fil vise to konti. JSON-filen viser én konto, hvis du kun har én konto, eller hvis dine konti ikke er forbundet på computeren.

I JSON-filerne herunder gælder følgende:

• business/personal er Dropbox-kontotypen
  • host er et id, der entydigt identificerer en bestemt kombination af en brugerkonto og en computer
  • path er stien til den pågældende Dropbox-mappe

Vælg dit operativsystem herunder for at se flere instruktioner.

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret i en af disse to stier:

%APPDATA%\Dropbox\info.json
%LOCALAPPDATA%\Dropbox\info.json
I filen finder du et JSON-objekt, der ser sådan ud:

{"personal":

{"path": "/Users/<username>/Dropbox (Personal)",

"host": 123456789,

"is_team": false,

"subscription_type": "Basic"},

{"business":

{"path": "/Users/<username>/Dropbox (<business name>)",

"host": 123456789,

"is_team": true,

"subscription_type": "Business"}

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret her:
   ~/.dropbox/info.json
I filen finder du et JSON-objekt, der ser sådan ud:

{"personal":

{"path": "/Users/<username>/Dropbox (Personal)",

"host": 123456789,

"is_team": false,

"subscription_type": "Basic"},

{"business":

{"path": "/Users/<username>/Dropbox (<business name>)",

"host": 123456789,

"is_team": true,

"subscription_type": "Business"}

JSON-filens navn er info.json, og den er placeret her:
~/.dropbox/info.json
I filen er der et JSON-objekt, der ser sådan ud:

"personal": {

"path": /home/<username>/Dropbox

"host": 123456789,

"is_team": false

"subscription_type": "Basic"