Ofte stillede spørgsmål om delte mapper i Dropbox

Afsnit i artiklen:

Hvordan fungerer ejerskab af delte mapper?

Hvis du ejer en delt mappe, ejer du automatisk alle undermapperne i den. Hvis en anden opretter en ny undermappe i din overordnede mappe, ejer du automatisk den nyoprettede undermappe.

Hvis du skifter ejeren af den overordnede delte mappe, ejer den nye ejer den overordnede delte mappe og alle undermapperne i denne.

Hvordan overfører jeg ejerskabet af en delt mappe?

Ejerskabet af delte mapper skal ændres for den overordnede mappe. Se, hvordan du overfører ejerskabet af en delt mappe.

Hvem har adgang til mit delte indhold?

Se, hvordan du finder ud af, hvem der har adgang til en delt mappe, og hvilken type adgang de har.

Kan jeg flytte en delt mappe til en anden delt mappe?

Du kan kun flytte en delt mappe til en anden delt mappe, hvis du ejer både den mappe, der flyttes, og den mappe, den flyttes til. Hvis du ikke ejer den mappe, du vil flytte, kan du bede ejeren af mappen om at flytte den.

Bemærk! Du kan kun flytte en delt mappe til en anden delt mappe på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Kan jeg afbryde delingen af en delt mappe?

Du kan afbryde delingen af en mappe, hvis:

• Mappen ikke indeholder delte undermapper.
  • Mappen ikke er placeret i en anden delt mappe.

Hvis du gerne vil fjerne medlemmer fra en mappe, hvor delingen ikke kan afbrydes, kan du manuelt fjerne medlemmer fra den overordnede mappe.

Hvorfor kan jeg ikke oprette en delt mappe?

Der er en grænse for, hvor mange delte mapper du kan oprette.

• Du kan oprette op til 1.500 delte undermapper i én enkelt mappe.
    • Bemærk! Hvis du er på en teamkonto, kan du oprette op til 1.500 delte mapper i en enkelt mappe.
  • På din Dropbox-konto kan du oprette op til 30.000 delte mapper (både overordnede mapper og undermapper).

Hvis du har nået grænsen for, hvor mange delte mapper du kan oprette i en enkelt mappe, kan du slette nogle af de delte mapper i den, eller du kan flytte dem til en anden mappe.

Hvis du har nået grænsen for, hvor mange delte overordnede mapper, du kan oprette på din Dropbox-konto, eller hvor mange delte mapper du kan oprette i alt på din Dropbox-konto, kan du fjerne nogle delte mapper fra din konto.