Administratorer: Sådan administrerer du teamområdet for dit team

Opdateret Feb 10, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig for visse typer administratorer på Dropbox-teamkonti.

Nogle typer administratorer kan administrere mapper på øverste niveau for deres teams konto, og de kan redigere tilladelser og adgang til teammapper. De har også adgang til teammedlemmers mapper via administratorpanelet.

Sådan giver du teammedlemmer mulighed for at tilføje mapper på øverste niveau

Teamadministratorer på visse konti kan vælge, om alle medlemmer eller kun administratorer kan administrere mapper på øverste niveau.

Hvis denne indstilling er sat til Kun administratorer, kan teammedlemmer ikke oprette eller administrere mapper på øverste niveau. Teammedlemmer kan dog tilføje undermapper til mapper på øverste niveau, hvis de har fået redigeringsadgang.

Sådan ændrer du indstillingen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Indholdsadministration på øverste niveau under Indhold.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke kan se denne mulighed, kan du stadig angive tilladelser for mapper på øverste niveau fra siden Indhold .

1. Klik på rullelisten, og vælg den rette indstilling for dit team:
    • Alle: Alle teammedlemmer kan administrere mapper på øverste niveau. Medlemmer kan oprette teammapper, der som standard ikke deles med nogen, og vælge, hvem de vil dele med.
    • Kun administratorer: Kun administratorer kan administrere mapper på øverste niveau. Teammedlemmer kan ikke tilføje mapper til dette niveau af teamområdet.
  2. Klik på Gem.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du vælger Kun administratorer, vil du bruge fanen Indhold til at tilføje, slette, omdøbe og flytte indhold på øverste niveau i teamområdet. Knapperne Overførsler og Opret på siden Alle filer vil være nedtonede.
  • Hvis du vælger Alle, kan du enten bruge siden Indhold , siden Alle filer eller computerappen til at administrere det øverste niveau af teamområdet.
  • Den person, der opretter en teammappe, vælger selv, hvornår den skal deles, og hvem den skal deles med.

Sådan opretter du en mappe på øverste niveau

På siden Indhold kan du organisere dit teams mappestruktur. Teamadministratorer kan også administrere medlemskabet for delt indhold.

Sådan opretter du en teammappe:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på Opret teammappe på højre side.
  5. Giv denne mappe et navn.
    • Fjern markeringen i feltet ud for Automatisk synkronisering af denne mappe til medlemmers computere for at forhindre automatisk synkronisering.
  6. Klik på Opret.
  7. Vælg, om alle i teamet eller kun bestemte medlemmer af teamet skal have adgang til mappen.
  8. Inviter grupper til teammappen ved at skrive gruppens navn. Se, hvordan du opretter grupper.
    • Klik på rullemenuen, og vælg Kan redigere eller Kan se.
  9. Klik på Tilføj.
highlight icon

Bemærk: Når en teammappe oprettes, vælger den person, der har oprettet den, hvornår de vil dele mappen, og hvem de vil dele den med.

Sådan administrerer du adgang til mapper på højeste niveau

For at administrere adgang til en mappe på øverste niveau:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indhold.
  4. Peg på den mappe, du vil administrere adgang til.
  5. Klik på Administrer.
highlight icon

Bemærk! Du får vist en liste over de navne og grupper, der har adgang til denne teammappe.

1. Klik på rullelisten ud for navnet på den person eller gruppe, du vil ændre adgangen for. Herfra kan du give tilladelsen Kan redigere eller Kan se teammappen. Eller du kan helt fjerne tilladelsen ved at klikke på Fjern. Klik på Fjern igen for at bekræfte. Du kan også skrive navnet på en person eller gruppe, og klikke på Tilføj for at føje personen eller gruppen til mappen.
highlight icon

Bemærk! Administratorer kan også slette, arkivere, kopiere og omdøbe teammapper.

Sådan får du adgang til et teammedlems private mappe

Teamadministratorer på Advanced og Enterprise kan få adgang til teammedlemmers mapper ved at logge på som medlem eller fra siden Indhold . Sådan får du adgang til teammedlemmers mapper fra siden Indhold:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for det teammedlem, du vil logge på som.
  5. Klik på log på som medlem.
  6. Klik på log på for at bekræfte.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Log af i det røde banner øverst på siden.

Få mere at vide om, hvordan du logger ind som medlem.

Hvis du har brug for hjælp til at administrere teammapper, eller hvis du vil annullere din Dropbox-teamplan eller dit prøveabonnement, bedes du kontakte Dropbox Support.