Log på som et af dine Dropbox-teammedlemmer

Opdateret Mar 28, 2024
person icon

I denne artikel kan du læse om en funktion, der kun er tilgængelig med Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise.

Teamadministratorer kan logge på alle teammedlemmers konti. Teamadministratorer kan få adgang til forskellige teammedlems konti for at:

• Organisere en ny medarbejders Dropbox-konto, før vedkommende starter
  • Løse problemer
  • Hold projekter i gang, mens teammedlemmer er væk fra kontoret
highlight icon

Bemærk! "Log på som bruger" giver ikke administratorer adgang til en forbundet privat konto, hvis et teammedlem har forbundet sin private Dropbox-konto og sin Dropbox-teamkonto. Dog kan administratorer se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til teammedlemmets forbundne private konto.

Sådan logger du på din Dropbox-teamkonto som bruger

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på “” (tre prikker) ud for navnet på det teammedlem, du vil logge på som.
  5. Klik på Log på som bruger.
  6. Klik på Log på for at bekræfte, at du vil logge på som den valgte bruger.

Derefter åbnes kontoen for den valgte bruger, og du kan nu agere på vegne af brugeren. Husk altid at klikke på Log af i det røde banner øverst på siden, når du er færdig. Så undgår du at komme til at ændre en forkert konto senere.

highlight icon

Bemærk!

• Mens du er logget på som et medlem af dit team, har du ikke adgang til andre Dropbox-konti (heller ikke din egen) – hverken i et nyt vindue eller under en ny fane i din browser.
  • Hvis du vil logge på en anden Dropbox-konto (herunder din egen), skal du først logge af dit teammedlems konto.
  • Hvis du logger på som et teammedlem, der er i juridisk fastfrysning, vil de filer, du opretter eller redigerer, mens du er logget på som den pågældende bruger, ikke blive medtaget i den juridiske fastfrysning.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig til Signaturer, Replay og Capture.

Meddelelser og logføring

Hvis du bruger Log på som bruger til at få adgang til et teammedlems konto, kan du sende en meddelelse til teammedlemmet om, at du har logget på vedkommendes konto.

Meddelelser til teammedlemmer/administratorer

Hvis du klikker på Rediger indstillinger for meddelelser i meddelelsesvinduet, kan du vælge, hvem der skal modtage en meddelelse om, at du er logget på som et teammedlem. Disse muligheder vil variere en smule, afhængigt af om din konto har en eller flere teamadministratorer. Hvis du vælger Medlemmet og Aktivitetslog (anbefales), vil teammedlemmet modtage en e-mail om, at du har logget på vedkommendes konto.

Medlemsaktiviteter

Hvis du bruger Log på som bruger, registreres det under fanen Medlemsaktiviteter sammen med alle de handlinger, du udfører på vegne af et teammedlem.