Logg på som et av Dropbox-teammedlemmene dine

Oppdatert Mar 27, 2024
person icon

I denne artikkelen kan du lese om en funksjon som bare er tilgjengelig på Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise.

Teamadministratorer kan logge på kontoen til alle medlemmene på teamet. Teamadministratorer kan logge på andres kontoer for å:

• Konfigurere Dropbox-kontoen til nye ansatte før de begynner i jobben
  • Feilsøke problemer
  • Holde et prosjekt i gang mens teamedlemmene er borte fra kontoret
highlight icon

Obs! Hvis et teammedlem har koblet sammen privatkontoen og teamkontoen sin, har ikke administratorer tilgang til teammedlemmets tilknyttede privatkonto gjennom pålogging som bruker. Administratorer kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilknyttede privatkontoen.

Slik logger du på som en bruker i Dropbox-teamkontoen

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på  “” (ellipsis) ved siden av navnet på teammedlemmene du ønsker å logge på som.
  5. Klikk  Logg på som medlem.
  6. Klikk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å logge på som den valgte brukeren.

Du blir tatt med til kontoen til brukeren du valgte, og der kan du handle på denne brukerens vegne. Når du er ferdig, må du klikke på Logg av på den røde fanen øverst på siden. Dette vil hindre deg i å gjøre endringer på feil konto ved et uhell senere.

highlight icon

Merknader

• Når du logger på som en bruker på teamet ditt, har du ikke tilgang til andre Dropbox-kontoer samtidig (inkludert din egen), selv om du logger på i et nytt vindu eller en ny fane i nettleseren.
  • For å logge på en annen Dropbox-konto (inkludert din egen), må du logge av teammedlemmets konto.
  • Hvis du logger på som et teammedlem som er involvert i en juridisk behandlingsstopp, inkluderes ikke filer du oppretter eller redigerer mens du er pålogget, i behandlingsstoppen.
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Signaturer, Replay,  og Capture.

Varslinger og loggføring

Hvis du bruker «Logg på som bruker» for å få tilgang til et teammedlems konto, kan du varsle teammedlemmet om at du har logget på kontoen deres.

Medlems- og administratorvarslinger for team

Hvis du klikker på Endre varslingsinnstillingene i varslingsvinduet, kan du velge hvem som mottar varslinger om at du har logget på som et teammedlem. Disse alternativene kan variere avhengig av om kontoen har én eller flere teamadministratorer. Hvis du velger Medlemmet og aktivitetsloggen (anbefales), vil teammedlemmet få en e-post om at du har logget på kontoen deres.

Medlemsaktivitet

All bruk av pålogging som bruker og eventuelle følgende handlinger du utfører på vegne av et teammedlem vil bli logget på  aktivitetsfanen din for medlem.