Hvad er Dropbox Enterprise?

Opdateret Aug 29, 2023

Dropbox Enterprise er udviklet specifikt til store virksomheder, der har brug for skræddersyede, skalerbare løsninger og individuel support. Det indeholder alle teamfunktionerne fra Dropbox Standard og Dropbox Advanced plus mere.

Få flere oplysninger om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvilke funktioner til teams indeholder Dropbox Enterprise?

Dropbox Enterprise indeholder alle funktioner fra Dropbox Advanced plus følgende:

• Så meget plads, som I har brug for:  Få al den plads, som teamet har brug for til lagring og samarbejde.
  • Styring af enheder: Brug Enterprise Mobility Management og netværksstyring til at styre teammedlemmers adgang til organisationens filer.
  • Domæneejerskab: Brug domæneindsigt og kontoopsamling til at sikre, at de rette personer bliver medlem af dit team.
  • Udvidet support: Support døgnet rundt via telefon, chat eller e-mail og en fast kontakt hos kundesupport.
  • Oplæring af team: Praktisk oplæring, så dit team kommer i gang med at bruge Dropbox på den rigtige måde.

Hvad koster Dropbox Enterprise?

Prisen på Dropbox Enterprise bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal medlemmer på et team og din geografiske placering.

Hvordan køber jeg Dropbox Enterprise?

Hvis du vil købe Dropbox Enterprise-planen, skal du gå til købssiden.

Kan jeg migrere et eksisterende team til Dropbox Enterprise?

Ja. Hvis du allerede har en teamkonto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.