Oversigt over Dropbox Replay

Opdateret Dec 04, 2023

Hvad er Dropbox Replay?

Med Dropbox Replay kan du oprette livegennemgangssessioner til video-, billed- og lydprojekter, forenkle deling ved at sende et link til gennemgang, få feedback fra alle via browser-baserede anmeldelser og holde styr på alle versioner af dit projekt.

For at give feedback direkte fra dine redigeringsværktøjer kan Replay også integreres med følgende:

Er du klar til at gennemgå og godkende video-, billed- og lydprojekter sammen med dit team? Prøv Dropbox Replay.

Funktionerne er inkluderet i Dropbox Replay

Opret en livegennemgangsession

Lad alle anmelde og kommentere på det samme videoklip eller lydfil på samme tid-med jævn, high-definition lyd- og videoklipafspilning, der forbliver opdateret for alle seere.

Forenkling af deling

Send videoklip, billeder og lyd ud til gennemsyn med et link-ikke mere eksport af komprimerede versioner og rod på din harddisk.

Få feedback fra enhver

Browser-baserede anmeldelser kan alle give frame-by-frame feedback og kommentarer på skærmen ved hjælp af vores annotation værktøjer - ingen særlig software eller Dropbox-konto er nødvendig.

Tag handling på feedback

Send reviderede versioner ud til gennemsyn, og svar på kommentarer direkte fra redaktører, der bruger Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro, Blackmagic Design DaVinci Resolve, LumaFusion og WeVideo.

Hold styr på versioner

Spor alle versioner af dit videoklip, billede og lydprojekt, inkl. kommentarer og annoter for hver på ét sted.

Få mere at vide om Dropbox Replay

Sådan administrer du filer og projekter i Dropbox Replay

Sådan deler du projekter i Dropbox Replay

Sådan modtager du feedback i Dropbox Replay

Sådan bruger du livegennemgang i Dropbox Replay

Sådan bruger du Dropbox Replay med Adobe After Effects

Sådan bruger du Dropbox Replay med Adobe Premiere Pro

Sådan bruger du Dropbox Replay med Apple Final Cut Pro

Sådan bruger du Dropbox Replay med DaVinci Resolve fra BlackMagic Design

Sådan bruger du Dropbox Replay med LumaFusion

Sådan bruger du Dropbox Replay med WeVideo

Ofte stillede spørgsmål til Dropbox Replay

person icon

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter.