Sådan bruger du Dropbox Replay med Avid Pro Tools

Opdateret Apr 01, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgængeligt for alle Dropbox-brugere med dropbox.com.

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med Dropbox Replay-integrationen til Avid Pro Tools kan du bruge funktionerne i Replay sammen med Avid Pro Tools.

Sådan installerer du Dropbox Replay-appen

Dropbox Replay app er tilgængelig for alle brugere, og du skal downloade den for at bruge Avid Pro Tools-integrationen.

Sådan installerer du Dropbox Replay-appen:

1. Der vises et vindue, der beder dig downloade Dropbox Replay. Der vises et vindue, hvor du bliver bedt om at downloade Dropbox Replay-appen.
  2. Klik på knappen Download til macOS
    • En zip-fil vil blive downloadet til din computer.
  3. Klik på zip-filen for at åbne den.
    • Du finder zip-filen i din browsers download-mappe.
  4. Dobbeltklik på Dropbox Replay fra de viste muligheder.
    • Du får besked om, at Dropbox Replay er en app, der skal downloades.
  5. Klik på Åbn.
  6. Log ind med dine Dropbox-logonoplysninger for at forbinde din konto med Replay-appen.

Sådan forbinder du Avid Pro Tools med Dropbox Replay

For at forbinde Avid Pro Tools med Dropbox Replay:

1. Åbn en session i Avid Pro Tools.
  2. Åbn Dropbox Replay-appen.
  3. Klik på Connect,

når du bliver bedt om det.

Din Dropbox Replay vil nu blive forbundet til din Avid Pro Tools-session.

Sådan uploader du Avid Pro Tools-projekter til Dropbox Replay

Du kan uploade dine Pro Tools Bounce-mix til Dropbox Replay for gennemgang, kommentarer og feedback.

For at uploade et Pro Tools Bounce Mix til Dropbox Replay:

1. Opret og gem et Bounce Mix i Pro Tools.
  2. Åbn Dropbox Replay-appen.
  3. Klik på Tilføj filer i øverste højre hjørne.
  4. Vælg Lokalt drev på rullelisten.
  5. Vælg det Bounce Mix, du gerne vil arbejde på.
  6. Klik på Åbn.

Dit Pro Tools Bounce Mix vises i dit Replay Workspace.

Sådan eksporterer du kommentarer fra Dropbox Replay til et Avid Pro Tools-projekt

Dropbox Replay og Avid Pro Tools-integrationen giver dig mulighed for at tage kommentarer fra en gennemgangssession og eksportere dem direkte til dit Pro Tools-projekt.

For at eksportere Replay-kommentarer:

1. Åbn Dropbox Replay-appen.
  2. Åbn en Pro Tools-session.
  3. Åbn det Replay-projekt, du gerne vil eksportere kommentarer fra.
  4. I panelet Kommentarer på højre skal du klikke på Eksportér til Pro Tools.

Når processen er fuldført, vises dine Replay-kommentarer i din Pro Tools-session som markører.