Slik bruker du Dropbox Replay med Avid Pro Tools

Oppdatert Apr 01, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

Dropbox Replay er et innholdsrikt verktøy for gjennomgang og godkjenning av medier der samarbeidspartnere kan markere på, kommentere og fullføre video-, bilde- og lydprosjekter. Med Dropbox Replay-integrasjonen for Avid Pro Tools kan du bruke funksjonene til Replay sammen med Avid Pro Tools.

Slik installerer du Dropbox Replay-appen

Dropbox Replay-appen er tilgjengelig for alle brukere, og du må laste ned den for å bruke Avid Pro Tools-integrasjonen.

Slik installerer du Dropbox Replay-appen:

1. Klikk på koblingen for å laste ned Dropbox Replay. Et vindu vises med melding om å laste ned Dropbox Replay-appen.
  2. Klikk på Last ned for macOS-knappen.
    • En zip-fil lastes ned til datamaskinen din.
  3. Klikk på zip-filen for å åpne den.
    • Du finner zip-filen i nettleserens nedlastingsmappe.
  4. Dobbeltklikk på Dropbox Replay fra alternativene som vises.
    • Du får en melding om at Dropbox Replay er en appnedlasting.
  5. Klikk på Åpne.
  6. Logg på med Dropbox-påloggingsinformasjonen din for å koble kontoen din til Replay-appen.

Slik kobler du Avid Pro Tools til Dropbox Replay

Slik kobler du Avid Pro Tools til Dropbox Replay:

1. Åpne en økt i Avid Pro Tools.
  2. Åpne Dropbox Replay-appen.
  3. Når du blir bedt om det, klikker du på Koble til.

Dropbox Replay vil nå kobles til Avid Pro Tools-økten din.

Slik laster du opp Avid Pro Tools-prosjekter til Dropbox Replay

Du kan laste opp Pro Tools Bounce-miksene dine til Dropbox Replay for gjennomgang, kommentarer og tilbakemelding.

Slik laster du opp en Pro Tools Bounce-miks til Dropbox Replay:

1. Opprett og lagre en Bounce-miks i Pro Tools.
  2. Åpne Dropbox Replay-appen.
  3. Klikk Legge til filer øverst til høyre.
  4. Velg Lokal stasjon fra rullegardinmenyen.
  5. Velg Bounce-miksen du vil jobbe med.
  6. Klikk Åpne.

Pro Tools Bounce-miksen vises i Replay Workspace.

Slik eksporterer du kommentarer fra Dropbox Replay til et Avid Pro Tools-prosjekt

Integreringen av Dropbox Replay og Avid Pro Tools gjør at du kan ta kommentarer fra en gjennomgangsøkt og eksportere dem direkte inn i Pro Tools-prosjektet ditt.

Slik eksporterer du Replay-kommentarer:

1. Åpne Dropbox Replay-appen.
  2. Åpne en Pro Tools-økt.
  3. Åpne Replay-prosjektet du vil eksportere kommentarer fra.
  4. I Kommentarer-panelet på høyre klikker du på Eksporter til Pro Tools.

Når prosessen er fullført, vil Replay-kommentarene dine vises i Pro Tools-økten som markører.