Dropbox Replay gebruiken met Avid Pro Tools

Bijgewerkt Apr 01, 2024
person icon

Dropbox Replay is beschikbaar voor alle Dropbox-gebruikers op dropbox.com.

Dropbox Replay is een tool voor het beoordelen en goedkeuren van rijke media, waarmee collega's opmerkingen en markeringen kunnen toevoegen aan video-, afbeeldings- en audioprojecten. Met de Dropbox Replay-integratie voor Avid Pro Tools kun je de functies van Replay gebruiken naast Avid Pro Tools.

Dropbox Replay-app installeren

De Dropbox Replay-app is beschikbaar voor alle gebruikers en je moet deze downloaden om de Avid Pro Tools-integratie te gebruiken.

De Dropbox Replay-app installeren:

1. Klik op de link om Dropbox Replay te downloaden. Er verschijnt een venster waarin je wordt gevraagd de Dropbox Replay-app te downloaden.
  2. Klik op de knop Downloaden voor macOS.
    • Er wordt een zip-bestand op je computer gedownload.
  3. Klik op het zip-bestand om het te openen.
    • Je vindt het zip-bestand in de downloadmap van je browser.
  4. Dubbelklik op Dropbox Replay in de opties die worden weergegeven.
    • Je krijgt de melding dat Dropbox Replay een app-download is.
  5. Klik op Openen.
  6. Meld je aan met je aanmeldgegevens van Dropbox om je account te koppelen aan de Replay-app.

Avid Pro Tools koppelen met Dropbox Replay

Je koppelt Avid Pro Tools als volgt met Dropbox Replay:

1. Open een sessie in Avid Pro Tools.
  2. Open de Dropbox Replay-app.
  3. Klik op Koppelen wanneer daarom wordt gevraagd.

Je Dropbox Replay wordt nu gekoppeld met je Avid Pro Tools-sessie.

Avid Pro Tools-projecten uploaden naar Dropbox Replay

Je kunt je Pro Tools Bounce-mixen uploaden naar Dropbox Replay voor beoordeling, opmerkingen en feedback.

Je uploadt als volgt een Pro Tools Bounce Mix naar Dropbox Replay:

1. Maak een Bounce Mix en sla die op in Pro Tools.
  2. Open de Dropbox Replay-app.
  3. Klik rechtsboven op Bestand toevoegen .
  4. Selecteer Lokaal station in het vervolgkeuzemenu.
  5. Selecteer de Bounce Mix waaraan je wilt werken.
  6. Klik op Openen.

Je Pro Tools Bounce Mix verschijnt in je Replay-werkruimte.

Opmerkingen uit Dropbox Replay exporteren naar een Avid Pro Tools-project

Dankzij de integratie van Dropbox Replay en Avid Pro Tools kun je opmerkingen uit een beoordelingssessie overnemen en deze rechtstreeks naar je Pro Tools-project exporteren.

Je exporteert Replay-opmerkingen als volgt:

1. Open de Dropbox Replay-app.
  2. Open een Pro Tools-sessie.
  3. Open het Replay-project waaruit je opmerkingen wilt exporteren.
  4. Klik rechts in het deelvenster Opmerkingen op Exporteren naar Pro Tools.

Zodra de procedure is voltooid, verschijnen je Replay-opmerkingen als markeringen in je Pro Tools-sessie.