AutoCAD + Dropbox

Bijgewerkt Dec 15, 2023

Dropbox biedt de volgende functionaliteit voor AutoCAD en Dropbox-gebruikers:

• .DWG-bestanden van Dropbox openen in de AutoCAD-webapp met de knop Openen met
  • AutoCAD-bestanden in Dropbox bekijken
  • Open .DWG-bestanden die in Dropbox zijn opgeslagen rechtstreeks vanuit de AutoCAD-webapp met behulp van de bestandsmanager

Je kunt bestanden openen vanuit en opslaan naar Dropbox via je lokale bestandssysteem als je AutoCAD op je desktop gebruikt, mits je de Dropbox-desktop-app gedownload hebt. Zodra je de Dropbox-desktop-app gedownload hebt, kun je bestanden opslaan en openen in AutoCAD op dezelfde manier als op je computer.