AutoCAD + Dropbox

Uppdaterat Dec 12, 2023

Dropbox erbjuder följande funktioner för AutoCAD- och Dropbox-användare:

• Öppna .DWG-filer från Dropbox i webbappen AutoCAD med knappen Öppna med
  • Förhandsvisa AutoCAD-filer i Dropbox
  • Öppna .DWG-filer som lagras i Dropbox direkt i webbappen AutoCAD med filhanteraren

Kom åt filer från och spara filer till Dropbox via det lokala filsystemet när AutoCAD används på datorn så länge du har laddat ner Dropbox-klienten. När Dropbox-klienten är installerad kan du spara och öppna filer i AutoCAD på samma sätt som om filen lagrades på datorn.