Hvordan bruke Slack med Dropbox

Oppdatert Jan 31, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere.

Er du en Dropbox-teamadministrator? Finn ut hvordan du kan administrere appintegrasjoner som Slack for hele teamet ditt.

Slik kobler du Slack til Dropbox-kontoen

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Finn Dropbox i Slack-appkatalogen.
  3. Klikk på Åpne i Slack, og følg instruksjonene.
highlight icon

Merk: Du kan også koble til fra Slack ved å legge til Dropbox-appen i arbeidsområdet ditt.

Slik kobler du et ekstra Slack-arbeidsområde til Dropbox-kontoen din, også fra Enterprise Grid:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller ansikt-ikon) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Apper.
  5. Klikk på Slack.
  6. Klikk på Administrer.
  7. Klikk på Koble til en annen Slack-konto, og følg instruksjonene.
highlight icon

Merk: Du kan angi et standard Slack-arbeidsområde ved å klikke på Angi som standard ved siden av arbeidsområdet du vil angi som standard. Dette arbeidsområdet vil brukes for alle Slack-funksjoner i Dropbox.

Slik lagrer du filer fra Slack til Dropbox

Slik lagrer du filer som er mottatt via Slack, i Dropbox-kontoen din:

1. Klikk på (vertikal ellipse) ved siden av meldingen som inneholder filen.
  2. Klikk på Save to Dropbox. Filen lagres automatisk i en mappe i Dropbox-kontoen din som heter «/Slack/» etterfulgt av navnet på arbeidsområdet ditt.
    • Obs! Hvis du ikke ser Save to Dropbox, klikker du på More message shortcuts … og søker etter Save to Dropbox.

Slik ser du etter Dropbox-aktivitet i Slack-varsler

Når Dropbox-integrasjonen er lagt til i Slack, får du varsler direkte fra Slack angående Dropbox-aktivitet.

Du får varsler i Slack når

• noen deler noe med deg
  • noen ser på innhold du har delt

Varsler gjelder først og fremst for filaktivitet, ikke mapper. Du får imidlertid et varsel i Slack hvis du får tilsendt en mappe via e-post. Du varsles ikke hvis noen åpner eller viser en mappe.

Klikk på View on Dropbox i Slack-varselet for å åpne en ny nettleserfane med filen/mappen i Dropbox. Hvis varselet inkluderer en PDF-fil, kan du vise eller redigere den på dropbox.com.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer Slack-varslene dine.

Slik kobler du fra Slack fra Dropbox-kontoen

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Apper-fanen.
  5. Klikk på Slack.
  6. Klikk på Koble fra.