Sådan bruger du Slack med Dropbox

Opdateret Jan 30, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for alle Dropbox-brugere.

Er du administrator for et Dropbox-team? Se, hvordan du kan administrere integration med apps som Slack for hele dit team.

Sådan forbinder du Slack med din Dropbox-konto

1. Log på dropbox.com.
  2. Find Dropbox i mappen med Slack-appen.
  3. Klik på Open in Slack (Åbn i Slack), og følg anvisningerne.
highlight icon

Bemærk! Du kan også oprette forbindelse fra Slack ved at føje Dropbox-appen til dit arbejdsområde.

Sådan forbinder du et ekstra Slack-arbejdsområde med din Dropbox-konto, også fra et Enterprise Grid:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Apps.
  5. Klik på Slack.
  6. Klik på Administrer.
  7. Klik på Opret forbindelse til en anden Slack-konto, og følg instruktionerne.
highlight icon

Bemærk! Du kan vælge et Slack-arbejdsområde som standardarbejdsområde ved at klikke på Angiv som standard ud for det pågældende arbejdsområde. Dette arbejdsområde vil blive brugt til alle Slack-funktioner i Dropbox.

Sådan gemmer du filer fra Slack i Dropbox

Sådan gemmer du filer modtaget via Slack på din Dropbox-konto:

1. Klik på"⋮"(tre prikker) ud for den besked, der indeholder filen.
  2. Klik på Save to Dropbox (Gem på Dropbox). Filen gemmes automatisk i en mappe på din Dropbox-konto med navnet "/Slack/" efterfulgt af navnet på dit arbejdsområde.
    • Bemærk! Hvis du ikke kan se Save to Dropbox (Gem på Dropbox), skal du klikke på More message shortcuts… (Flere genveje til beskeder) og søge efter Save to Dropbox (Gem på Dropbox).

Sådan tjekker du efter Dropbox-aktivitet i Slack-meddelelser

Når du har tilføjet Dropbox-integration i Slack, modtager du direkte meddelelser fra Slack vedrørende Dropbox-aktivitet.

Du modtager en meddelelse i Slack, når:

• Nogen har delt noget med dig
  • Nogen har set det indhold, du delte

Meddelelserne handler primært om filaktivitet, ikke mapper. Du modtager dog en meddelelse i Slack, hvis du får tilsendt en mappe via e-mail. Du modtager en meddelelse, når nogen åbner eller får vist en mappe.

Klik på View on Dropbox (Vis i Dropbox) i Slack-meddelelsen for at åbne en ny browserfane med filen/mappen i Dropbox. Hvis meddelelsen inkluderer en PDF-fil, kan du vælge at få vist eller redigere den på dropbox.com.

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer Slack-meddelelser.

Sådan afbryder du forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Apps.
  5. Klik på Slack.
  6. Klik på Afbryd.