Sådan beskytter du links med en adgangskode i Dropbox Replay

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan beskytte dine delte links til alle dine filer og projekter i Dropbox Replay med en adgangskode. Du kan administrere alle dine delte links fra siden Dine links. Få mere at vide om siden Dine links i tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay

Sådan beskytter du dine delte links med en adgangskode i Dropbox Replay

Sådan beskytter du dine delte links:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Peg på miniaturebilledet eller på rækken med den fil, du vil dele.
  5. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre.
  6. Klik på Del i den viste menu.
  7. Vælg modtageradgang:
    • Se, og skriv kommentarer: Samarbejdspartnere kan se filen og kommentarer, og de kan selv skrive kommentarer.
    • Kun se: Samarbejdspartnere kan se filen, men de kan ikke se eller tilføje kommentarer.
  8. Klik på tandhjulsikonet for at kræve en adgangskode.
  9. Slå Adgangskode påkrævet til.
  10. Indtast en adgangskode.
  11. Klik på Gem.