Sådan modtager du feedback med Dropbox Replay

Opdateret Mar 14, 2024

Du kan få feedback til filer med Dropbox Replay, herunder tilføje kommentarer, fastgøre eller angive etiketter til kommentarer, tilføje hurtige reaktioner, skrive kommentarer til et tidsinterval, tegne på video- og billedfiler og starte sessioner med livegennemgang.

Sådan tilføjer du kommentarer

Du kan give samarbejdspartnere tilladelse til at føje kommentarer til video-, billed-, lyd- eller PDF-filer. Der kan også føjes kommentarer til lyd- eller videofiler under en livegennemgang.

Se, hvordan du nemt kan samarbejde og gennemgå videoklip med Dropbox Replay.

Sådan tilføjer du kommentarer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, du vil skrive kommentarer til, ved at klikke på miniaturen.
  5. Træk afspilningsmarkøren, klik på tidslinjen eller vælg den PDF-side, hvor du vil skrive en kommentar.
  6. Skriv din kommentar i tekstfeltet nederst.
  7. Klik på Post.

Du kan se din kommentar på tidslinjen for det markerede tidsinterval. Du kan også besvare kommentarer ved at klikke på Svar, redigere kommentarer ved at klikke på “” (lodrette prikker) og derefter Rediger, eller du kan løse kommentarer ved at klikke på cirkelikonet ud for en kommentar.

Sådan fastgør du en kommentar eller føjer en etiket til en kommentar

Du kan fastgøre en kommentar eller føje en etiket til kommentarer i dine video-, billed-, lyd- eller PDF-filer for at gøre samarbejdspartnere opmærksom på specifikke ting.

highlight icon

Bemærk! Det er kun forfattere, der kan fastgøre og føje etiketter til kommentarer.

Sådan fastgør du og føjer etiketter til en kommentar:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, du vil fastgøre kommentarer i.
  5. Klik på den kommentar i sidepanelet Kommentarer, som du vil fastgøre.
  6. Klik på “” (lodrette prikker).
  7. Klik på Fastgør.
    • Bemærk! Fastgjorte kommentarer flyttes til toppen i sidepanelet Kommentarer og fanen Alle.
  8. Klik på Tilføj en etiket øverst i den fastgjorte kommentar.
  9. Vælg en etiket på rullelisten:
    • Endelig beslutning
    • Åbent spørgsmål
    • Handling er påkrævet
    • Undersøger stadig
    • Skræddersyet

Du kan filtrere kommentarer i sidepanelet ved at klikke på Filtrér efter under fanerne i toppen og vælge Navn på kommentarskriver eller Etiketter.

Sådan tilføjer du hurtige reaktioner

Du kan bruge hurtige reaktioner som kommentarer, når du får vist lyd- og videofiler i Dropbox Replay. Hurtige reaktioner er emojier med en forhåndsudfyldt tekstkommentar, som du kan angive til det enkelte billede. Samarbejdspartnere behøver ikke at skrive en kommentar eller have en Dropbox-konto for at bruge hurtige reaktioner.

Sådan tilføjer du hurtige reaktioner:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, du vil komme med en kommentar til.
  5. Klik på det sted på tidslinjen, hvor du vil angive en kommentar.
  6. I højre side af kommentarfeltet kan du vælge en emoji under Emoji-feedback
    • Bemærk! Hvis du vil slette emoji-feedback, skal du pege på din emoji på tidslinjen og klikke på Slet.
  7. Gentag trin 5 og 6 efter behov.
highlight icon

Bemærk! Emoji-feedback vises på tidslinjen, men vises ikke i loggen over kommentarer i højre side.

Sådan skriver du en kommentar til et tidsinterval

Samarbejdspartnere kan skrive en kommentar til et tidsinterval, hvis kommentaren er relevant for mere end et enkelt billede. Du kan markere et tidsinterval i en video- eller lydfil.

Sådan skriver du en kommentar til et tidsinterval:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, du vil komme med en kommentar til.
  5. Klik på tidslinjen for at angive starten på det klip, du vil skrive en kommentar til.
  6. Klik i kommentarfeltet.
  7. Hold Skift nede, og træk afspilningsmarkøren til sluttidspunktet for kommentaren.
  8. Skriv din kommentar i kommentarfeltet.
  9. Klik på Send.

Du kan se din kommentar på tidslinjen for det markerede tidsinterval.

highlight icon

Bemærk!

• Du kan ikke ændre tidsintervallet, når du har udgivet kommentaren.
  • Hvis du føjede en tegning i en kommentar til et tidsinterval, vises tegningen kun i starten af intervallet.

Sådan tegner du på et billede eller en video

Hvis du gennemgår et billede eller en video, kan du tegne direkte på billedet eller videoen og udgive dine tegninger som kommentarer. Du kan kun tegne på billed- og videofiler.

Sådan tegner du på et billede eller en video:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på navnet eller miniaturen for at åbne din fil, så du kan begynde at tegne.
  5. (Kun video) Træk afspilningsmarkøren til eller klik på det sted på tidslinjen, hvor du vil tilføje en tegning.
  6. Peg på det sted på billedet eller videoen, hvor du vil tegne.
    • Markøren ændres til et blyantsikon.
  7. Hold markøren nede, og træk for at tegne.
  8. Klik på ikonet med flyet for at udgive din tegning som en kommentar.
    • Du kan også fortryde din seneste tegnehandling ved at klikke på ikonet med pilen, der "spoler tilbage", du kan slette tegningen ved at klikke på ikonet med papirkurven, vælge en anden farve ved at klikke på farvehjulet eller ændre strøgbredden ved at klikke på ikonet med en streg.
highlight icon

Bemærk! Du kan skrive en kommentar til tegningen ved at klikke i kommentarfeltet nederst og klikke på Udgiv.

Når du udgiver din tegning, vises der en ny kommentar på det angivne tidsinterval på tidslinjen. Kommentaren vises med et blyantsikon i sektionen Kommentarer for at angive, at det er en tegning.

Sessioner med livegennemgang

Du kan starte en session med livegennemgang, hvis du vil gennemgå lyd- og videofiler med samarbejdspartnere i realtid. I en livegennemgang kan du skrive kommentarer direkte på billedet, og du kan også se andres kommentarer.

Hvis du starter en livegennemgang i forbindelse med en videofil, kan du og dine samarbejdspartnere tegne på billedet for at fremhæve visuelle elementer, og du kan også se, hvad andre tegner. Alle, der deltager i livegennemgangen, kan styre afspilningen af lyd og video.

Få mere at vide om livegennemgang.